بیماری قلبی
-
جامعهچگونه استرس خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد؟
استرس میتواند باعث افزایش تقاضای اکسیژن بدن، اسپاسم رگهای خونی قلب و عدم ثبات الکتریکی در سیستم هدایت قلب شود.
-
جامعهحفظ سلامت قلب با نوشیدن آب کافی
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که نوشیدن پنج لیوان آب در روز میتواند خطر مرگ بر اثر بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
-
جامعهعلائم سکته قلبی هنگام بیدار شدن از خواب
رایجترین علائم سکته قلبی هنگام بیدار شدن از خواب شامل تعریق سرد، حالت تهوع و استفراغ میشود.
-
جامعهتاثیر مصرف آجیل بر سلامت قلب چیست؟
محققان معتقدند که بادامزمینی، گردو و مغزهای درختی میتوانند خطر سکته قلبی را کاهش دهند.
-
جامعهآبمیوههای مفید برای سلامت قلب چیست؟
نوشیدنیهایی مانند آب مرکبات، آب انار، آب هندوانه، آب گوجهفرنگی، آب آناناس، آب انگور، آب هویج و آب انبه برای سلامت قلب مفید است.
-
جامعهزردچوبه به بهبود سلامت مغز و قلب کمک میکند
مصرف زردچوبه فواید بسیاری دارد که از جمله آنها میتوان به کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب، پیشگیری از ابتلا به سرطان و سلامت مغز اشاره کرد.
-
هادوی مطرح کرد:
جامعهنقش توانبخشی در افزایش سلامت
«براساس مطالعات انجام شده توسط سازمان جهانی بهداشت در رابطه با شدت مناسب ورزش درصورتی که شخص طی هفته حداقل ۱۵۰ دقیق ورزش با شدت متوسط یا ۷۰ دقیقه با شدت بالا انجام دهد، میتواند از فواید پیشگیرانه ورزش بهرهمند شود؛ البته انجام ورزش بیشتر از این میزان حداقلی نتایج بهتری خواهد داشت.»
-
جامعهآیا روغن زیتون خطر بروز بیماری قلبی را کاهش میدهد؟
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز ممکن است خطر بروز بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش دهد.
-
جامعهمواد غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب
مصرف روغن زیتون، عرق کاسنی، روغن کنجد و چای سبز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
-
جامعهارتباط بین دیر خوابیدن و خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که دیر خوابیدن خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را افزایش میدهد.
-
جامعهتاثیر تغییرات آبوهوایی بر سلامت قلب
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که جهان گرمتر باعث تشدید نارسایی قلبی میشود.
-
جامعهگردو خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد افرادی که گردو مصرف میکنند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند.
-
جامعهلزوم ایجاد عدالت در ارائه خدمات درمانی
برای کاهش بیماریهای قلبیعروقی علاوه بر پیشگیری، میزان دسترسی بیمار به امکانات درمانی نیز بسیار حائز اهمیت است که متأسفانه امروزه در جوامع مختلف با مشکلاتی در این حوزه روبهرو هستیم؛ بنابراین یکی از ارکان مهم روز جهانی قلب امسال ایجاد عدالت در ارائه خدمات پزشکی و درمانی است.
-
جامعهمیوههای مفید برای بهبود سلامت قلب
مصرف میوههایی مانند سیب، زردآلو، موز، خانواده توتها و طالبی به بهبود سلامت قلب کمک شایانی میکند.
-
جامعهبرگزاری نشست «سلامت قلب» به میزبانی خبرگزاری ایمنا
مرکز تحقیقات قلبوعروق در زمینه پیشگیری از بیماریهای این حوزه، نقش ورزش در پیشگیری از بیماریهای قلبیوعروقی و لزوم احیای دوچرخهسواری در کلانشهر اصفهان را در نشست نقد و نظر که به مناسبت روز جهانی قلب در خبرگزاری ایمنا برگزار شد، مطرح ساخت.
-
جامعهفواید آب زرشک برای قلب
متخصصان معتقدند که «بربرین» موجود در آب زرشک اثرات پرفشار خون که منجر به ایجاد آسیبهای قلبی میشود را از بین میبرد.
-
سجادی مطرح کرد:
جامعهلزوم کنترل مصرف نمک در بیماران قلبی
یک کارشناس تغذیه پژوهشکده قلبوعروق اصفهان گفت: مصرف زیاد نمک برای افراد سالم مطلوب نیست و بیماران قلبی نیز باید نسبت به مصرف نمک با احتیاط عمل کنند. از آنجایی که برخی از منابع غذایی شامل نمک میشود در طبخ غذا باید از میزان نمک کمتری استفاده کرد.
-
جامعهچه عواملی باعث بروز بیماری قلبی میشود؟
متخصصان معتقدند که مهمترین عامل بروز مشکلات و بیماریهای قلبی انتخاب یک الگوی زندگی ناسالم است.
-
جامعهکمبود این ویتامین به دیواره شریانها آسیب وارد میکند
نتایج مطالعات اخیر نیز نشان میدهد که کمبود ویتامین B میتواند تاثیر مخربی بر شریانها داشته باشد.
-
جامعهپرخوابی خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش میدهد
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که خواب زیاد ممکن است باعث بروز بیماریهای قلبی-عروقی و مرگ ناشی از آن شود.
-
جامعهعوامل خطر بیماری قلبی در مردان و زنان مشابه است
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که عوامل خطر بیماری قلبی تا حد زیادی در مردان و زنان مشابه است.
-
جامعهزیتون چه تاثیری بر سلامت قلبوعروق دارد؟
زیتون سرشار از انواع آنتیاکسیدانها است، بنابراین مصرف آن به منظم کار کردن قلب و کاهش خطر ابتلا به انواع بیماریها کمک میکند.
-
سجادی مطرح کرد:
جامعهارتباط مصرف لبنیات با بیماریهای قلبی
یک کارشناس تغذیه پژوهشکده قلبوعروق اصفهان گفت: مطالعات نشان میدهد، افرادی که از لبنیات بهمقدار کمتری استفاده میکنند، با بیماری فشار خون مواجه میشوند؛ بنابراین در بیماران قلبی حتماً توصیه میشود که روزی دو لیوان ماست یا شیر کمچرب مصرف کنند.
-
جامعهشیرینکنندههای مصنوعی سلامت قلب را به خطر میاندازد
گروهی از محققان معتقدند که شیرینکنندههای مصنوعی ممکن است خطر حمله قلبی یا سکته را افزایش دهد.
-
جامعهکدام چربی برای سلامتی مفید است؟
یک کارشناس تغذیه پژوهشکده قلبوعروق اصفهان گفت: روغنی که برای سلامتی بسیار توصیه میشود و مردم با آن آشنایی دارند، روغن زیتون است که البته از نظر اقتصادی شاید مقرون به صرفه نباشد.
-
جامعهبهداشت دهان و دندان چه تاثیری بر سلامت قلب دارد؟
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که بیماری لثه، خطر ابتلا به بیماریهای قلبیعروقی را افزایش میدهد.
-
روحافزا مطرح کرد:
جامعهارتباط مشکلات روانی با بیماریهای قلبی
مسئول واحد سایکوبیولوژی پژوهشکده قلبوعروق اصفهان گفت: یکی از فاکتورهایی که در بروز بیماریهای قلبی بهعنوان فاکتورهای شیوه زندگی شناخته میشود و بسیار حائز اهمیت است، فاکتورهای روانشناسی است.
-
جامعهخوابیدن با چراغ روشن به قلب آسیب وارد میکند
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که خوابیدن با چراغ روشن به سلامت قلب آسیب وارد میکند.
-
بسته خبری بهداشت و درمان ایمنا؛
جامعهاز فعالیت ۷۰۰۰ پزشک خانواده در کشور تا ویزیت بیماران با دلار!
ریسک افزایش ابتلا به کرونا با میزان بالای مصرف اسیدفولیک، فعالیت ۷۰۰۰ پزشک خانواده در کشور، نور آبی موجب تسریع روند پیری، آبله میمونی و آسیب به قلب، اجرای تعرفه خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال و ویزیت بیماران با دلار و ارز دیجیتالی! را در بسته بهداشت و درمان ایمنا میخوانید.
-
جامعهبرای سلامت قلب چه غذاهایی بخوریم؟
غذاهایی مانند ماهیهای چرب، گردو، ماست، آووکادو، حبوبات، هندوانه، بلغور جو دوسر و سبزیجات چلیپایی به بهبود سلامت قلب کمک شایانی میکند.