۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
کدام آجیل‌ها سرشار از منیزیم هستند؟

آجیل‌هایی مانند بادام، بادام هندی، گردو، تخمه کدو تنبل، فندق و تخمه آفتابگردان حاوی مقدار زیادی منیزیم هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده مغذی بسیار مفید و ضروری برای بدن است که از عملکرد عضلات حمایت می‌کند، باعث تقویت سلامت قلب می‏‌شود، کیفیت خواب را ارتقا می‌دهد و استرس را نیز کاهش می‌دهد، کمبود منیزیم در بدن باعث گرفتگی عضلات، خستگی و حتی مشکلات جدی‌تر مانند پوکی استخوان و بیماری قلبی می‏‌شود، بعضی از آجیل‌ها و دانه‌ها سرشار از این ماده مغذی هستند که در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

بادام

بادام سرشار از منیزیم است و فقط یک مشت از آن حاوی تقریباً ۸۰ میلی‌گرم منیزیم است، همچنین دارای مقدار زیادی چربی‌ها و پروتئین‌های سالم است و به یک میان‌وعده عالی برای حفظ سطح انرژی در طول روز تبدیل شده است؛ مصرف آن به صورت خام یا بوداده بهترین گزینه است، به منظور جذب بیشتر مواد مغذی این آجیل بهتر است آن را یک شب خیس کنید، در این صورت میزان اسید فیتیک موجود در آن کاهش پیدا می‌کند، بنابراین در میزان جذب منیزیم اختلالی ایجاد نمی‌شود.

بادام هندی

بادام هندی یکی دیگر از منابع عالی منیزیم است، به طوری که هر ۱۸ عدد بادام هندی حاوی حدود ۸۲ میلی‌گرم منیزیم است؛ همچنین، این آجیل سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید برای قلب است، برای بهره‌مند شدن از مزایای آن بهتر است آن را خام یا برشته مصرف کنید، ترکیب بادام هندی با میوه‌ها یا اضافه کردن آن به سالاد یا اسموتی می‌تواند میزان جذب منیزیم در بدن را افزایش دهد.

گردو

گردو به دلیل خواص تقویت‌کننده مغز شناخته شده است، زیرا سرشار از منیزیم است، تقریباً هر هفت عدد گردو حاوی ۴۵ میلی‌گرم منیزیم است؛ همچنین دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا -۳ است که برای سلامت قلب مفید است.

تخمه کدو تنبل

تخمه کدو تنبل سرشار از منیزیم هستند، به طوری که هر ۳۰ گرم از آن حاوی حدود ۱۵۰ میلی‌گرم منیزیم است، می‌توان این ماده غذایی را به صورت خام مصرف کرد یا به سالاد و اسموتی اضافه کرد، به منظور بهره‌مند شدن از مزایای آن سعی کنید آن را خام مصرف کنید، زیرا برشته کردن آن در دمای بالا باعث می‏‌شود ارزش‌های غذایی آن کاهش پیدا کند.

فندق

فندق حاوی مقدار زیادی منیزیم است، همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان است که از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند، این آجیل را می‌توان به صورت خام یا بوداده مصرف کرد و از مزایای آن بهره‌مند شد.

تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان مملو از منیزیم هستند، هر یک چهارم فنجان از آن حاوی تقریباً ۹۱ میلی‌گرم منیزیم است، همچنین دارای مقدار زیادی چربی‌های سالم و ویتامین E هستند، می‌توان آن را به سالاد اضافه کرد یا به صورت میان‌وعده مصرف کرد، بهتر است تخمه آفتابگردان به صورت خام یا بوده داده در دمای پایین مصرف شود تا ارزش غذایی آن حفظ شود.

کد خبر 860060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.