مصرف کدام موادغذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است؟

مصرف مرکبات، زنجبیل، سیر، اسفناج، ماست، بادام، توت‌ها، زردچوبه و چای سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‏‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تقویت سیستم ایمنی و حفظ سطح انرژی برای پیشگیری از بروز بیماری‌های رایج فصلی از اهمیت زیادی برخوردار است، بنابراین پیروی از رژیم غذایی سالم و مصرف ویتامین‌های ضروری، آنتی‌اکسیدان‌ها و پروبیوتیک‌ها ضرورت دارد، در ادامه به بررسی چند ماده غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی و افزایش سطح انرژی بدن می‌پردازیم:

مرکبات

از آنجایی که مرکبات سرشار از ویتامین C است، مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی می‏‌شود، از آسیب سلولی محافظت می‌کند و انرژی بدن را نیز افزایش می‌دهد.

زنجبیل

زنجبیل به دلیل خواص ضدالتهابی آن شناخته شده است و مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب می‏‌شود، مصرف این ماده غذایی باعث بهبود گردش خون و تسهیل فرایند هضم غذا می‏‌شود و احتمال بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا را نیز کاهش می‌دهد.

سیر

سیر یکی از بهترین مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی است، آلیسین موجود در سیر دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که می‌تواند تولید سلول‌های ایمنی را تقویت کند، شدت سرماخوردگی را کاهش دهد و با عفونت‌ها مقابله کند؛ علاوه بر این، سیر گردش خون را تقویت می‌کند و باعث افزایش انرژی در طول روز می‌‏شود.

اسفناج

مواد معدنی و ویتامین‌های E و C موجود در اسفناج به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، آهن موجود در آن نیز باعث بهبود گردش خون و کاهش خستگی می‌شود؛ اسفناج منبع عالی فولات است که سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

ماست

ماست حاوی پروبیوتیک است که سلامت روده را ارتقا می‌دهد و باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود، پروبیوتیک‌ها از بدن در برابر عفونت‌های خطرناک محافظت می‌کند، همچنین کربوهیدرات و پروتئین موجود در ماست باعث افزایش سطح انرژی می‌شود.

بادام

ویتامین E که یک ویتامین محلول در چربی است و برای عملکرد سیستم ایمنی ضروری است، به وفور در بادام یافت می‏‌شود، این ویتامین از سلول‌های بدن در برابر آسیب محافظت می‌کند، علاوه بر این بادام سرشار از پروتئین و چربی‌های مفید است که سطح انرژی را افزایش می‌دهد.

توت‌ها

توت‌ها سرشار از ویتامین C هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و التهاب را کاهش می‌دهد، قند طبیعی موجود در آن نیز باعث افزایش سریع سطح انرژی می‏‌شود، فیبر آن نیز به حفظ سطح قند خون کمک می‌کند تا در طول روز انرژی لازم را داشته باشید.

زردچوبه

کورکومین که عنصر فعال زردچوبه است، دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی است که باعث تقویت سیستم ایمنی می‏‌شود و احتمال بروز بیماری‌ها را کاهش می‌دهد، علاوه بر این باعث سم‌زدایی کبد می‏‌شود و سطح انرژی را افزایش می‌دهد، مصرف منظم زردچوبه باعث کاهش خستگی و افزایش نشاط می‌‏شود.

چای سبز

چای سبز به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی که دارد از بدن در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند، مواد موجود در این نوشیدنی باعث افزایش انرژی و بهبود سطح هوشیاری ذهنی و تمرکز می‏‌شود.

کد خبر 871380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.