صنایع غذایی
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریبهترین رژیم غذایی دوستدار قلب چیست؟
آشنایی با رژیم غذایی در بیماران قلبی، نقش مفید تغذیه و جلوگیری از بیماری قلبی، رژیم غذایی مناسب دوستدار قلب، غذاهای مضر و سابقه سکته قلبی، شناخت انواع رژیم غذایی برای سالم بودن قلب و ضرورت پرهیز از غذاهای مضر برای بیماران قلبی را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
فناوریCargill؛ از ابتدا ثروتمند
«کارگیل» شرکت صنایع غذایی چندملیتی است که از ابتدا بهدلیل درآمد عظیم از رسانهای شدن اجتناب میکرد. این شرکت درحالحاضر بر پایه درآمد بهعنوان بزرگترین شرکت خصوصی محسوب میشود.
-
استانهاچرا کپنهاگ بهترین شهر جهان برای غذا شد؟
اجتناب از محدود شدن به سنتهای قدیمی پخت غذا، کپنهاگ را به شهر شماره یک جهان در زمینه غذا تبدیل کرد.
-
به مناسبت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا؛
جامعهامنیت غذایی جهان در عصر کرونا
طبق گزارشهای موجود دهها میلیون نفر در پنج سال گذشته به تعداد افراد گرسنه و دچار سوءتغذیه مزمن افزوده شده و این نشان میدهد شمار گرسنگان و افراد مبتلا به سوءتغذیه و فقر مزمن غذایی در جهان در حال افزایش است و این روند با شرایط موجود بهویژه با ظهور کرونا تسریع یافته است.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهبهترین نانها برای سفره غذایی کدام است؟
فواید تغذیهای نان برای بدن، آشنایی با ویژگیهای نان خوب، لزوم عدم استفاده از جوش شیرین، سیری طولانی مدت با نان سبوس دار، نان جو مفید برای کاهش وزن، عوارض نان سفید و توصیههایی برای نگهداری نان را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
فناوریبررسی حضور ترکیبات زیست فعال در عصاره گیاه بن سرخ
از عصاره زیست فعال گیاه بن سرخ میتوان به عنوان نگهدارنده طبیعی و جایگزین آنتیبیوتیک های شیمیایی برای جلوگیری از رشد میکروارگانی سمهای مضر، درمان بیماریهای عفونی و افزایش ایمنی محصولات غذایی استفاده کرد.
-
فناوریتاثیر مصرف ماست کم چرب بر سلامتی
ماست یک فرآورده لبنی تخمیری با ویژگی های بافتی و رئولوژیکی مشخصی است که این خصوصیات برای انتخاب مصرف کننده اهمیت زیادی دارد.
-
فناوریتاثیر آرد سنجد بر کیک بدون گلوتن و راهکار درمان سلیاک
بیماری سلیاک نوعی بیماری خودایمنی گوارشی است که در اثر مصرف پروتئین گلوتن ایجاد میشود و تنها راه درمان این بیماری استفاده از رژیم غذایی بدون گلوتن است.
-
فناوریچرایی غنیسازی مواد خوراکی با ترکیباتی مانند عناب
به دلیل افزایش آگاهی مصرف کنندگان در زمینه ارزش فرآورده های غذایی، گرایش تولیدکنندگان به سمت مواد غذایی سرشار از ریزمغذیها، ویتامین ها، پروتئین و فیبرهای رژیمی، قند طبیعی، رنگهای طبیعی، کم چرب و عاری از هرگونه افزودنیهای سنتزی افزایش یافته است.
-
فناوریدرمان زخم و سرطان معده با بستنی
امروزه، مصرف کنندگان به دنبال غذاهای هستند که باعث سلامتی شود و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش دهد. تخم مرغ به عنوان منبع بزرگی از ایمونوگلوبین Y است که نقش بسیار مهمی در ایمنی غیرفعال دارد.
-
فناوریعلل توسعهنیافتگی ماشینآلات صنایع غذایی کشور چیست؟
مدیرگروه طراحی ماشینآلات صنایع غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: هماکنون در صنعت غذایی به دلیل چالشهایی که در زمینه به کارگیری دانش و فناوری روز دنیا وجود دارد، هزینه تولید و حجم ضایعات بالا است.
-
فناوریگیاهان دارویی چه خواصی دارد؟
امروزه بسیاری از امراض و بیماری ها با مصرف گیاهانی که خاصیت دارویی دارند قابل درمان هستند؛ افراد در صورت مصرف اصولی گیاهان دارویی دچار عوارض ناشی از مصرف داروهای شیمیایی نخواهند شد.
-
با تلاش یک شرکت دانشبنیان انجام شد؛
فناوریتولید ازون ژنراتور داخلی برای تصفیه آب
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فنون آردا سبز گفت: نیمه عمر ازون ۲۰ دقیقه است و تبدیل به اکسیژن میشود، بنابراین هیچ گونه باقیمانده شیمیایی ندارد و به عنوان ماده سازگار با محیط زیست شناخته میشود.
-
چند رسانه ایخطرناکترین غذاهای جهان کدامند؟
غذاهایی که انسانها میخورند عموما تهدید کننده زندگی نیستند، اما برخی از آنها اگر به شکل نادرست مورد استفاده قرار بگیرند یا درست تهیه نشوند، منجر به بیماریهای جدی یا حتی مرگ میشوند.
-
فناوریگیاهان دارویی چه کاربردهایی دارند؟
داشتن دانش و آگاهی از رویکردهای سالم تغذیهای، تاثیر زیادی بر ارتقای سلامت عمومی افراد دارد. مصرف مواد غذایی سالمی مانند ادویهها و منابع تغذیه طبیعی یکی از این رویکردهای سالم در زندگی انسان محسوب میشود.
-
دکترای صنایع غذایی در گفتوگو با ایمنا:
فناوریتولید گیاهان تراریخته چه نقشی در کاهش گرسنگی مردم جهان دارد؟
در بعضی کشورها مصرف کنندگان نسبت به فرآوردههای تراریخته نظر مثبتی ندارند، اما این محصولات میتواند پاسخگوی نیازهای جامعه امروزی باشد و به کاهش آمار گرسنگی در جهان کمک کند.
-
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور:
جامعه۲۵ درصد رشد قدی افراد در دوران نوجوانی است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، گفت: حدود ۲۵ درصد از رشد قدی افراد در دوران نوجوانی است.
-
فناوریاثر مخرب استرس اکسیداتیو بر بدن چیست؟
یک کارشناس صنایع غذایی گفت: اثر استرس اکسیداتیو یکی از واکنشهای مهم در بدن است که از نبود تعادل بین تشکیل و خنثی سازی پراکسیدان های مشتق شده از اکسیژن یا گونههای واکنش پذیر اکسیژن به وجود میآید.
-
فناورینخستین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا راهاندازی شد
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نخستین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا را راهاندازی کرد؛ این مرکز اکنون میزبان ایدههای نوآورانه و فناورانه این حوزه است.
-
فناوریرژیم غذایی موثر برای کاهش ابتلا به آلزایمر چیست؟
یک دکترای صنایع غذایی گفت: یکی از بیماریهای رایج قرن اخیر آلزایمر است که حتی بیش از سرطان باعث بروز نگرانی در افراد جامعه شده است.
-
فناوریمبتلایان به عدم تحمل لاکتوز، به جای شیر ماست مصرف کنند
یک دکترای صنایع غذایی گفت: بیماری عدم تحمل لاکتوز هنگام مصرف شیر میتواند در فرد باعث دل درد، نفخ، در مواردی اسهال و علائم دیگر شود.
-
فناورینیاز صنایع به گرمایش محیطی رفع می شود
جمعکن تابشی کاتالیستی دستگاهی است که وظیفه گرمایش فرایندی را بر عهده دارد.
-
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی مطرح کرد؛
جامعهپاسخ به سؤالات تغذیهای مردم در اپلیکیشن تاک
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: برای پاسخگویی به سوالات تغذیهای مردم در دوران خانه ماندن، اپلیکیشن تاک برای موبایل طراحی شده است.
-
اقتصادکاهش ضایعات کشاورزی یکی از مباحث مهم اقتصادی جهان است
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حال حاضر هشت هزار و ۴۵۱ نفر در صنایع تبدیلی و غذایی استان مشغول به کار هستند و بر اساس مجوزهای صادر شده برای پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۸۰ درصد، پیش بینی میشود ۱۰ هزار نفر به ظرفیت اشتغالزایی صنایع غذایی و تبدیلی استان اصفهان اضافه…
-
استانهاکلانشهر مشهد، پایتخت معنوی ایران
نقشها و عملکردهای کلانشهر مشهد همراه با تحول سریع جمعیتی در سالهای اخیر ابعاد متنوعی پیدا کرده تا جایی که دامنه نفوذ نقشهای این کلانشهر از مرزهای استانی و منطقهای فراتر رفته است و مشهد به تدریج نقشهای مهمتری در حیات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور ایفا میکند.
-
با حضور شرکت های دانش بنیان:
اقتصادنشست عرضه فناوری در صنایع غذایی در اصفهان برگزار شد
نشست عرضه فناوری در صنایع غذایی با حضور پنج شرکت دانش بنیان برتر استان اصفهان برگزار شد.
-
شهرهای ایرانگازرسانی به شهرک امیرکبیر شهرضا
شهرضا_شهردار شهرضا از آغاز عملیات گازرسانی به شهرک صنایع کارگاهی امیرکبیر این شهرستان خبر داد و افزود: اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان برای اجرای این پروژه درنظر گرفته شده است.
-
به زودی؛
اقتصادنمایشگاه اصفهان میزبان صنایع غذایی کشور
پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی اصفهان از شانزدهم بهمن ماه با حضور ۹۰ مشارکت کننده از سراسر کشور آغاز می شود.
-
شهرهای ایراندستورالعمل استفاده از ذرت دامی در فرآوردههای غذایی ابلاغ شد
نطنز-سخنگوی سازمان غذا و دارو از صدور ابلاغیه مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی این سازمان در باره استفاده از ذرت دامی در فرآوردههای غذایی خبر داد.
-
در ۷ ماهه ۹۷؛
اقتصادتراز تجاری محصولات کشاورزی و صنایع غذایی کشور منفی است
آمار تجارت خارجی بخش کشاورزی و صنایع غذایی در هفت ماهه ۱۳۹۷ و مقایسه آن با مدت مشابه سالهای قبل نشان می دهد که تراز تجاری محصولات کشاورزی و صنایع غذایی کشور همچنان منفی بوده اما نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد بهبود یافته است.