دکتر کیانوش جهانپور در گفت و گو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز اظهار کرد: با توجه به اخبار واصله مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فرآوردههای غذایی و با توجه به مواد ۹ و ۱۶ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دستورالعمل اجرایی صدور پروانههای بهداشتی (ساخت، تولید قراردادی و... ) و کارگاهی مبنی بر لزوم درج جمله "تمامی مواد اولیه مصرفی باید از مراکز و موسساتی که دارای پروانه ساخت معتبر یا پروانه بهداشتی ورود از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و یا سازمان غذا و دارو هستند، تهیه شود " بر روی تمامی پروانههای بهداشتی حک شود.
جهانپور گفت: ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز از تاریخ صدور ابلاغیه حداکثر تا ۱۱ دی ماه نسبت به بازرسی از تمامی کارخانجات و کارگاههای تولیدی تحت نظارت آن معاونت که در فرآوردههای تولیدی خود از ذرت دامی استفاده میکنند، اقدام میشود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: واحدهای تولیدی با تکمیل فرم پیوست گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانجات و کارگاههای تولیدی با استانداردهای ملی ۵۹۲۵ و ۱۰ ۶۹۰ در یکسال گذشته به همراه هر گونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا ۱۵ دی ماه به اداره کل ارسال کنند.
نظر شما