کدام مواد غذایی رقیق‌کننده خون است؟

مصرف سیر، زنجبیل، زردچوبه، اسیدهای چرب امگا-3، مواد غذایی حاوی ویتامین E، انواع توت، انگور، پیاز، گوجه‌فرنگی و شکلات تلخ به رقیق شدن خون کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مصرف بعضی از مواد غذایی به عنوان رقیق‌کننده‌های طبیعی خون عمل می‌کنند، به این معنا که می‌توانند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کنند و باعث بهبود سلامت قلب شوند. این مواد غذایی حاوی ترکیباتی هستند که به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک می‌کنند، بنابراین توصیه شده است آن‌ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا گردش خون بهبود پیدا کند، در ادامه به بررسی تعدادی از این مواد غذایی می‌پردازیم:

سیر

سیر به دلیل ترکیب فعال آلیسین به عنوان یکی از رقیق‌کننده‌های طبیعی خون در نظر گرفته شده است. آلیسین به جلوگیری از تجمع پلاک‌ها کمک می‌کند، خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهد و باعث کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب می‏‌شود.

زنجبیل

زنجبیل دارای سالیسیلات است که مانع تجمع پلاک‌ها می‏‌شود و به بهبود گردش خون کمک می‌کند، بنابراین توصیه شده است زنجبیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

زردچوبه

زردچوبه حاوی یک ترکیب فعال به آن کورکومین است که به رقیق شدن خون کمک می‌کند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین می‌تواند با مسدود کردن آنزیم‌های لخته‌کننده باعث کاهش التهاب و همچنین کاهش خطر لخته شدن خون شود، این امر به سلامت شریان‌ها کمک می‌کند.

اسیدهای چرب امگا -۳

اسیدهای چرب امگا -۳ که در ماهی‌های چرب، دانه چیا، تخم کتان و گردو یافت می‌‏شود، برای سلامت قلب و خون بسیار مفید است. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که امگا -۳ مانع تجمع پلاک در رگ‌های خونی می‏‌شود و به عنوان رقیق‌کننده طبیعی خون در نظر گرفته شده است.

مواد غذایی حاوی ویتامین E

ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان قوی است که با کاهش سرعت لخته شدن خون، نقش منحصر به فردی در بهبود سلامت قلب ایفا می‌کند. این ویتامین به صورت مستقیم باعث کاهش خطر لخته شدن خون می‌شود و احتمال بروز حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می‌دهد. تخمه آفتابگردان، بادام، گردو، اسفناج و آووکادو حاوی مقدار زیادی ویتامین E است که باعث بهبود گردش خون می‏‌شود و از سلامت قلب و عروق پشتیبانی می‌کند.

انواع توت و انگور

توت‌فرنگی، زغال اخته، انگور و کشمش سرشار از پلی فنول و سالیسیلات هستند که به عنوان رقیق‌کننده طبیعی شناخته شده‌اند و مصرف آن‌ها باعث بهبود سلامت قلب و عروق می‌‏شود.

پیاز و گوجه‌فرنگی

پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی و فلاونوئیدها است که به طور طبیعی احتمال لخته شدن خون را کاهش می‌دهد و مانع بروز مشکلات قلبی عروقی می‏‌شود. گوجه‌فرنگی نیز حاوی مقدار زیادی سالیسیلات‌ها است که به عنوان رقیق‌کننده خون شناخته شده است و مانع لخته شدن خون می‏‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های قوی موجود در این مواد غذایی التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند.

شکلات تلخ

شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است که سلامت رگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد، احتمال لخته شدن خون را کاهش می‌دهد و باعث رقیق شدن خون می‏‌شود.

کد خبر 904087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.