به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گردو برای تقویت سلامت مغز بسیار مفید است، زیرا سرشار از مواد مغذی است و از عملکرد شناختی پشتیبانی میکند. همچنین، گردو دارای میزان قابلتوجهی اسید آلفا لینولنیک (ALA) است که نوعی اسید چرب امگا -۳ گیاهی است و برای رشد و سیگنالدهی سلولهای مغز بسیار مفید است. اسیدهای چرب امگا -۳ از ساختار و ارتباط نورونها پشتیبانی میکنند، حافظه و عملکرد شناختی را ارتقا میدهند و خطر ابتلاء به بیماریهای عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهند.
علاوه بر این، گردو سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی از جمله ویتامین E، ملاتونین و پلیفنولها است که به خنثیسازی رادیکالهای آزاد و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلولهای مغز کمک میکند و روند پیری مغز را آهسته میکند. پلیفنولهای موجود در گردو با محافظت از سلولهای مغز در برابر آسیبها و پشتیبانی از جریان خون، به بهبود توانایی یادگیری و سالم نگه داشتن مغز در طولانی مدت کمک میکند.
مواد مغذی موجود در گردو به تنظیم انتقالدهندههای عصبی در مغز کمک میکند و علائم افسردگی و اضطراب را کاهش میدهد. گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا -۳ و پلیفنولها است، نقش مستقیمی در ثبات عاطفی و سلامت کلی روان دارد. همچنین، به متعادل کردن احساسات، کاهش استرس و ایجاد دیدگاه مثبتتر نسبت به زندگی کمک میکند. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که گردو با جلوگیری از تجمع پلاکهای مضر آمیلوئید، خطر بروز آلزایمر را کاهش میدهد.




نظر شما