سلامت روان و مهارتهای اجتماعی
-
جامعهبازی کردن چه تاثیری بر استقلال و سلامت روان کودکان دارد؟
بازی و دیگر فعالیتهای آزادانه و مستقل در دوران کودکی از جمله عوامل مؤثر در شکلگیری و رشد سلامت روانی کودکان است که گاهی بعد مستقل آن در دنیای امروز تا حدی نادیده گرفته میشود.
-
جامعهسکوت؛ مهارتی مغفولمانده در زندگی امروز
در زندگی پردغدغه امروز، سکوت مهارتی برای داشتن آرامش، دور شدن از تنشها، پیشگیری از رفتارهای ناگهانی و ایجاد احساس پشیمانی است، اما کمتر فردی از این مهارت بهرهمند میشود، به همین منظور آگاهیبخشی از تاثیرات این مهارت، راهی برای استفاده صحیح از آن خواهد بود.
-
به بهانه روز جهانی شادی؛
جامعه«شادی»؛ پیشزمینه توسعه جوامع
شادی، عبارت است از احساسی درونی که منجر به ایجاد عشق، لذت، خوشبختی یا احساس رضایت از زندگی و عملکرد میشود و پیوندی ناگسستنی با تعاملهای اجتماعی دارد. این احساس در پی نوع نگرش افراد به زندگی و اتفاقات پیرامون آن، بهوجود میآید یا از بین میرود.
-
جامعهبازی؛ پل ارتباطی کودک و والدین
سالهای کودکی در پستوی زندگی میماند، اما نورهای تابیده از آن بر جسم و روان، بهعنوان یاوری همیشگی تا پایان عمر پابهپای افراد پیش میرود و با آنها رشد میکند، لذا کیفیت گذران این دوران از نظر متخصصان امر، موضوعی بسیار مهم بوده و بازی نیز یکی از لازمههای طیکردن باکیفیت این دوران است.
-
جامعهانتقام؛ طوفانی نهان در نهاد آدمی
احساسات منفی، بسیاری از افراد را در طول روز درگیر میکند، ذهن را مختل میسازد و تاثیر خود را بر ابعاد مختلف زندگی نشان میدهد. برای رهایی از این احساسات، بروز آنها راهکاری صحیح تلقی میشود. درباره حس انتقامگیری نیز این موضوع صدق میکند، غافل از اینکه در پس این رفتار پیامدهای منفی بسیاری نهفته…
-
فناوری«مهارت نرم» کلید ورود به انقلاب صنعتی پنجم است
«در انقلاب صنعتی پنجم، هیچ شخصی قادر نخواهد بود بدون مهارتهای نرم فعالیت کند، زیرا در این انقلاب به قدری تغییرات گسترده و زیاد است که حتی اگر در حوزه مهارت سخت از توانایی بالایی برخوردار باشیم، باز هم موفق نخواهیم بود؛ درواقع یادگیری مهارتهای نرم در انقلاب صنعتی پنجم جزو الزامات است.»
-
جامعهعلت بروز خندههای عصبی چیست؟
خندههای نامناسب نشانهای از تحت فشار قرار گرفتن عاطفی یا یک مشکل عصبی اساسی است، بعضی تحقیقات نشان میدهد بدن از مکانیسم خنده برای تنظیم احساسات استفاده میکند و تحقیقات دیگر نشان میدهد که خنده عصبی یک مکانیسم دفاعی در برابر احساساتی است که ممکن است فرد را ضعیف یا آسیبپذیر کند.
-
جامعهاهمیت مرزهای شخصی و نحوه تعیین آنها
داشتن مرزهای شخصی لازمه حفظ روابط سالم با دیگران است و درک و اجرای آنها باعث بهبود روابط خود با اطرافیان میشود و زندگی سالمتر و شادتری بهارمغان میآورد.
-
یک کارشناس مسائل دینی تاکید کرد:
فرهنگلزوم توجه به جوانان به عنوان آیندهسازان جامعه
کارشناس مسائل دینی گفت: جوانان آیندهسازان یک جامعه و نیازمند توجه ویژه هستند.
-
جامعهحقارت؛ دو روی یک سکه
احساس انسان به خود، از مهمترین علل تاثیرگذار در ارتباط وی با سایر افراد و محیط پیرامون است. داشتن احساس ارزشمندی منجر به فعالیتهای مثبتتر و موفقتر در زندگی میشود، اما احساس حقارت که در نقطه مقابل ارزشمندی قرار دارد، زندگی فرد را به رنج تبدیل میکند و نقطه سرآغاز سرزنش خود، محسوب میشود.
-
جامعهنتیجه ازدواج افراد درونگرا و برونگرا چیست؟
یک روانشناس و زوجدرمانگر گفت: هنگامی که یک فرد درونگرا با فردی برونگرا در کنار یکدیگر قرار میگیرند، بحران شروع میشود زیرا این دو نفر در دو طیف متفاوت و مخالف یکدیگر قرار گرفتهاند.
-
جامعهخودمدیریتی؛ مهارتی برای بهبود روند زندگی
خودمدیریتی، مهارتی لازم برای همگان است که با شناختن خود و مدیریت مؤثر احساسات، انگیزهها و حجمکاری خود بهدست میآید و زندگی شخصی و حرفهای موفقتری بهارمغان میآورد. این مهارت به بهبود بهرهوری، استقلال و شکوفایی استعدادها کمک میکند.
-
جامعهدوران کودکی؛ زیربنای حیات
سالهای ابتدای کودکی، مهمترین ایام حیات است و تجربیات این سالها زیربنای زندگی آینده هر انسانی خواهد بود. تکامل ابتدایی کودکی شامل حیطههای مختلفی است که همگی بر یادگیری، موفقیت تحصیلی، ابتلا به بیماریهای جسمی و روانی و مشارکت اقتصادی، اجتماعی و شهروندی او تأثیر بسزایی خواهند داشت.
-
جامعهچالشهای اصلی ازدواج جوانان چیست؟
روانشناس و مشاور خانواده با بیان اینکه ازدواج جوانان با چالشهایی روبهرو است، گفت: برای رفع چالش باید با آن مواجه شد اما معضل، موضوعی پیشبینی شده و قابل حل است.
-
جامعهتنهایی پرهیاهو
مشکلاتی در مسیر ازدواج وجود دارد که گاهی باعث افزایش سن ازدواج بین جوانان میشود، به طوری که بیشتر آنها زندگی مجردی را برای آینده خود انتخاب میکنند، لذا میطلبد خانوادهها و مسئولان ذیربط در راستای رفع چالشها گام بردارند تا از آمار افراد مجرد کاسته شود.
-
جامعهگزیده اخبار امروز سرویس جامعه ایمنا؛ ۱۱ آبانماه
«لالین»؛ توله خرس بلوچی در معرض انقراض، لزوم ایجاد فضای گفتوگو بین دانشآموزان و مسئولان، ترک تحصیل ۳۰ درصد دبیرستانیها و چه زمانی ازدواج کنیم را مطالعه کنید.
-
یک روانشناس مطرح کرد:
جامعهلزوم افزایش تابآوری در جوانان
یک روانشناس با بیان اینکه اعتراض جوان در جامعه باید پاسخ داده شود، گفت: باید از طریق افزایش تابآوری به جوانان کمک شود، چراکه توان انعطافپذیری و قدرت حل مسئله آنها را افزایش میدهد، بنابراین میتوانند خود را از شرایط، گرفتاریها و چالشها رها کنند.
-
جامعهگزیده اخبار امروز سرویس جامعه ایمنا؛ ۲۶ مهرماه
ضعیفبودن برخی ارزشهای ارتباطی و انسانی در جامعه، احتمال تشدید آلودگی هوای اصفهان طی ۲ روز آینده، رفع مشکل کمبود آنتیبیوتیک و سرم تا هفته آینده و آژیر خطر چاقی در کودکان و نوجوانان را مطالعه کنید.
-
یک کارشناس حوزه آسیبهای اجتماعی در گفتوگو با ایمنا مطرح کرد:
جامعهضعیفبودن برخی ارزشهای ارتباطی و انسانی در جامعه/لزوم شناخت و مدیریت احساسات و هیجانات
یک کارشناس حوزه آسیبهای اجتماعی با بیان اینکه برخی مفاهیم، اصول و ارزشهای ارتباطی و انسانی در جامعه ما بدون هیچ اغماضی ضعیف است، گفت: هنگامی که در جامعهای آموزش وجود ندارد، افراد توان شناخت و مدیریت احساسات و هیجانات خود را نیز ندارند.
-
یک روانشناس کودک مطرح کرد:
جامعهپاسخ به نیازهای کودک؛ وظیفه مجموعه اولیای تربیتی/تاثیرات مخرب مقایسه کودکان با یکدیگر
یک روانشناس کودک با بیان اینکه پاسخ به نیازهای کودک وظیفه مجموعه اولیای تربیتی است، گفت: مقایسه در کودک، منجر به ایجاد حس حسادت، کینهورزی و آسیب روانشناختی میشود و کودکان درپی این اقدام، قربانی مقایسه میشوند و معمولاً از درس و جامعه کنارهگیری میکنند.
-
روزنامههای امروز در یک نگاه؛
سیاست«خانه ملی گفتوگوی آزاد» کلید خورد
مهمترین عناوین روزنامههای امروز _دوشنبه هجدهم مهرماه ۱۴۰۱_ را در ادامه میخوانید.
-
یک روانشناس و مشاور خانواده مطرح کرد:
جامعهلزوم تغییر در نگرش افراد جامعه نسبت به شادی
یک روانشناس و مشاور خانواده با تاکید بر اینکه ویژگیهای افراد شاد اکتسابی و یاد گرفتنی است، گفت: برای تغییر دادن ذهن جامعه نسبت به شادی، باید اهمیت این مقوله و باورهای اشتباه تحت عنوان نخندیدن و غم داشتن که برخی آموختهاند تا بدین طریق از افراد سوءاستفاده کنند را متذکر شویم.
-
یک روانشناس پاسخ داد:
جامعهخانواده سالم چگونه زندگی می کند؟
یک روانشناس با بیان اینکه خانوادههای جامعه ما از یک خانواده سالم فاصله بسیاری دارند، گفت: فرد در یک رابطه پایدار و امن، احساس امنیت، بهداشت روانی و سلامت ذهنی بیشتری خواهد کرد. هنگامی که فردی ازدواج میکند به همسر خود احساس امنیت میدهد و از وی احساس امنیت میگیرد.
-
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی:
جامعهبحرانها، نقطه جهشی برای آسیبهای اجتماعی است
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با بیان اینکه رخدادهایی نظیر بیماری کرونا، سیل و زلزله معمولاً نقطه جهشی برای افزایش اختلالهای روانی و آسیبهای اجتماعی است، گفت: حوزه سلامت روانی و اجتماعی، جزیره نیست؛ هنگام تصمیمگیریها باید پیامدهای اجتماعی آن نیز سنجیده شود.
-
به بهانه روز خانواده مطرح شد:
جامعهمادیگرایی خانواده را تحتتاثیر قرار داده است/سختشدن تشکیل خانواده با افزایش مناسک ازدواج
خانواده کوچکترین واحد اجتماعی و درعینحال اثرگذارترین واحد تربیتی در جوامع به شمار میآید؛ به گونهای که میتواند منشأ تحول فردی، اجتماعی و رشد ارزشهای انسانی در میان اعضای آن باشد. خانواده مهمترین نهادی است که فرد در آن پرورش مییابد.
-
یک متخصص پزشکی اجتماعی مطرح کرد:
جامعهآمار بالای نزاعهای خیابانی پیامد فقدان گذشت/لزوم نهادینهشدن بخشش در جامعه
یک متخصص پزشکی اجتماعی گفت: آمار نزاعهای خیابانی در ایران در مقایسه با سایر کشورها نسبتاً بالاتر است که پیامد فقدان گذشت در جامعه محسوب میشود. به اجبار نمیتوان از افراد توقع بخشش داشت و این موضوع باید به عنوان فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
-
جامعهزندگی روی خط بخشش و گذشت
امروزه آسیبهای اجتماعی نظیر نزاعهای دستهجمعی، درگیریهای خیابانی، خشونتهای فیزیکی یا کلامی و حتی قتل در جامعه به دلایل متفاوت اجتماعی، اقتصادی، روحی و روانی روبه افزایش است. در این میان فقدان مهارت اجتماعی «بخشش» و «گذشت» برای جلوگیری از افزایش آسیبهای اجتماعی، به وفور احساس میشود.
-
جامعهدردسر زندگی مجردی باعث نابودی زندگی یک زوج شد
مرد جوانی که از رفتوآمدهای خواهرزن خود خسته شده بود، پس از یک جنجال و دعوای بزرگ با همسر خود، تصمیم گرفت برای همیشه به زندگی مشترک خود پایان دهد. خواهرزن او که تنها زندگی میکرد، وقتی در آپارتمانش مهمانی میگرفت، هرگز تصورش را هم نمیکرد که این کارش، باعث نابودی زندگی مشترک خواهرش میشود.
-
یک روانشناسی بالینی:
جامعهبرچسبهای روانی عامل مهم مراجعهنکردن به روانشناس است
یک روانشناس بالینی با بیان اینکه یکچهارم افراد دارای مشکلات و اختلالات روانی هستند، گفت: عاملی که موجب میشود مردم به روانشناس مراجعه نکنند، برچسبهای روانی است که از سوی جامعه به افراد وارد میشود.
-
جامعهمهمترین علل بیتفاوتی همسران کدام است؟
یکی از شکایتهایی که زوجین از زندگی مشترکشان دارند، بی محبتی و بیتفاتی همسرشان است که اغلب میتوانند با برخوردهای صحیح، عشق و محبت همسرشان را نسبت به خود جلب کنند.