صنایع غذایی
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریکدام غذاها برای وعده سحری مضر است؟
اهمیت تغذیه مناسب در وعده سحری، خصوصیات وعده سحری، پرهیز از حذف وعده سحری، مصرف مایعات به شکل درست، خوردن لقمههای کوچک و جویدن آرام غذا در سحر، نخوردن آب زیاد بین وعده افطار تا سحر و غذاهای مضر برای وعده سحری را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریچگونه قندخون پایین تشخیص داده میشود؟
قندخون بدن و عملکرد مناسبمغزو قلب، هیپوگلیسمی با پایین بودن قند خون، عوارض قند خون پایین بدن، علائم افت قندخون و نشانههای هیپوگلیسمی، علل بروز این عارضه، نحوه تنظیم قند خون بدن، لزوم دستگاه تست قند خون، شیوه تشخیص و درمان قند خون پایین را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریخاصیتهای دارویی خرما در افطارهای روزه داران چیست؟
اهمیت وعدههای غذایی درماه رمضان، خرما بهترین غذا برای روزه داران، خرما در افطار و کنترل اشتها، بازیابی توان مغزی و عضلانی با خوردن خرما در افطار، ارزش غذایی خرما، شش فایده مهم مصرف خرما در افطارهای ماه رمضان، خاصیتهای دارویی خرما برای سلامتی بدن روزه داران را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریمصرف روغن جامد بهتر است یا مایع؟
ویژگیهای روغن جامد، مزیتهای خوردن روغن جامد، مقایسه روغن جامد و مایع، شناخت خطرات روغن جامد برای سلامتی، روغن جامد و بالا رفتن کلسترول خون، عوامل خراب شدن روغن جامد و آشنایی با بهترین روغنهای سرخ کردنی را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریترفندهای جلوگیری از چاقی نوجوانان در نوروز چیست؟
نوجوانان مصرف کننده تنقلات نوروزی، بی تحرکی و خوردن زیاد آجیل و شیرینی، پرخوری نوجوانان و اضافه وزن، نحوه انتخاب میوه وآجیل های مفید، رعایت اصول خوردن و ترفندهای جلوگیری از چاقی نوجوان در نوروز را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریآیا برنج قهوهای در کاهش وزن مفید است؟
برنج قهوهای بهتر از برنج سفید، برنج قهوهای حاوی آنتی اکسیدانها، شناخت ارزش غذایی برنج قهوهای، مواد معدنی در آرد برنج قهوهای، دلایل لاغری با خوردن برنج قهوهای و آشنایی با ۱۴ خاصیت درمانی این نوع برنج برای سلامتی بدن را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
فناوریبهترین رژیم غذایی دوستدار قلب چیست؟
آشنایی با رژیم غذایی در بیماران قلبی، نقش مفید تغذیه و جلوگیری از بیماری قلبی، رژیم غذایی مناسب دوستدار قلب، غذاهای مضر و سابقه سکته قلبی، شناخت انواع رژیم غذایی برای سالم بودن قلب و ضرورت پرهیز از غذاهای مضر برای بیماران قلبی را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
فناوریCargill؛ از ابتدا ثروتمند
«کارگیل» شرکت صنایع غذایی چندملیتی است که از ابتدا بهدلیل درآمد عظیم از رسانهای شدن اجتناب میکرد. این شرکت درحالحاضر بر پایه درآمد بهعنوان بزرگترین شرکت خصوصی محسوب میشود.
-
استانهاچرا کپنهاگ بهترین شهر جهان برای غذا شد؟
اجتناب از محدود شدن به سنتهای قدیمی پخت غذا، کپنهاگ را به شهر شماره یک جهان در زمینه غذا تبدیل کرد.
-
به مناسبت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا؛
جامعهامنیت غذایی جهان در عصر کرونا
طبق گزارشهای موجود دهها میلیون نفر در پنج سال گذشته به تعداد افراد گرسنه و دچار سوءتغذیه مزمن افزوده شده و این نشان میدهد شمار گرسنگان و افراد مبتلا به سوءتغذیه و فقر مزمن غذایی در جهان در حال افزایش است و این روند با شرایط موجود بهویژه با ظهور کرونا تسریع یافته است.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهبهترین نانها برای سفره غذایی کدام است؟
فواید تغذیهای نان برای بدن، آشنایی با ویژگیهای نان خوب، لزوم عدم استفاده از جوش شیرین، سیری طولانی مدت با نان سبوس دار، نان جو مفید برای کاهش وزن، عوارض نان سفید و توصیههایی برای نگهداری نان را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
فناوریبررسی حضور ترکیبات زیست فعال در عصاره گیاه بن سرخ
از عصاره زیست فعال گیاه بن سرخ میتوان به عنوان نگهدارنده طبیعی و جایگزین آنتیبیوتیک های شیمیایی برای جلوگیری از رشد میکروارگانی سمهای مضر، درمان بیماریهای عفونی و افزایش ایمنی محصولات غذایی استفاده کرد.
-
فناوریتاثیر مصرف ماست کم چرب بر سلامتی
ماست یک فرآورده لبنی تخمیری با ویژگی های بافتی و رئولوژیکی مشخصی است که این خصوصیات برای انتخاب مصرف کننده اهمیت زیادی دارد.
-
فناوریتاثیر آرد سنجد بر کیک بدون گلوتن و راهکار درمان سلیاک
بیماری سلیاک نوعی بیماری خودایمنی گوارشی است که در اثر مصرف پروتئین گلوتن ایجاد میشود و تنها راه درمان این بیماری استفاده از رژیم غذایی بدون گلوتن است.
-
فناوریچرایی غنیسازی مواد خوراکی با ترکیباتی مانند عناب
به دلیل افزایش آگاهی مصرف کنندگان در زمینه ارزش فرآورده های غذایی، گرایش تولیدکنندگان به سمت مواد غذایی سرشار از ریزمغذیها، ویتامین ها، پروتئین و فیبرهای رژیمی، قند طبیعی، رنگهای طبیعی، کم چرب و عاری از هرگونه افزودنیهای سنتزی افزایش یافته است.
-
فناوریدرمان زخم و سرطان معده با بستنی
امروزه، مصرف کنندگان به دنبال غذاهای هستند که باعث سلامتی شود و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش دهد. تخم مرغ به عنوان منبع بزرگی از ایمونوگلوبین Y است که نقش بسیار مهمی در ایمنی غیرفعال دارد.
-
فناوریعلل توسعهنیافتگی ماشینآلات صنایع غذایی کشور چیست؟
مدیرگروه طراحی ماشینآلات صنایع غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: هماکنون در صنعت غذایی به دلیل چالشهایی که در زمینه به کارگیری دانش و فناوری روز دنیا وجود دارد، هزینه تولید و حجم ضایعات بالا است.
-
فناوریگیاهان دارویی چه خواصی دارد؟
امروزه بسیاری از امراض و بیماری ها با مصرف گیاهانی که خاصیت دارویی دارند قابل درمان هستند؛ افراد در صورت مصرف اصولی گیاهان دارویی دچار عوارض ناشی از مصرف داروهای شیمیایی نخواهند شد.
-
با تلاش یک شرکت دانشبنیان انجام شد؛
فناوریتولید ازون ژنراتور داخلی برای تصفیه آب
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فنون آردا سبز گفت: نیمه عمر ازون ۲۰ دقیقه است و تبدیل به اکسیژن میشود، بنابراین هیچ گونه باقیمانده شیمیایی ندارد و به عنوان ماده سازگار با محیط زیست شناخته میشود.
-
چند رسانه ایخطرناکترین غذاهای جهان کدامند؟
غذاهایی که انسانها میخورند عموما تهدید کننده زندگی نیستند، اما برخی از آنها اگر به شکل نادرست مورد استفاده قرار بگیرند یا درست تهیه نشوند، منجر به بیماریهای جدی یا حتی مرگ میشوند.
-
فناوریگیاهان دارویی چه کاربردهایی دارند؟
داشتن دانش و آگاهی از رویکردهای سالم تغذیهای، تاثیر زیادی بر ارتقای سلامت عمومی افراد دارد. مصرف مواد غذایی سالمی مانند ادویهها و منابع تغذیه طبیعی یکی از این رویکردهای سالم در زندگی انسان محسوب میشود.
-
دکترای صنایع غذایی در گفتوگو با ایمنا:
فناوریتولید گیاهان تراریخته چه نقشی در کاهش گرسنگی مردم جهان دارد؟
در بعضی کشورها مصرف کنندگان نسبت به فرآوردههای تراریخته نظر مثبتی ندارند، اما این محصولات میتواند پاسخگوی نیازهای جامعه امروزی باشد و به کاهش آمار گرسنگی در جهان کمک کند.
-
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور:
جامعه۲۵ درصد رشد قدی افراد در دوران نوجوانی است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، گفت: حدود ۲۵ درصد از رشد قدی افراد در دوران نوجوانی است.
-
فناوریاثر مخرب استرس اکسیداتیو بر بدن چیست؟
یک کارشناس صنایع غذایی گفت: اثر استرس اکسیداتیو یکی از واکنشهای مهم در بدن است که از نبود تعادل بین تشکیل و خنثی سازی پراکسیدان های مشتق شده از اکسیژن یا گونههای واکنش پذیر اکسیژن به وجود میآید.
-
فناورینخستین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا راهاندازی شد
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نخستین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا را راهاندازی کرد؛ این مرکز اکنون میزبان ایدههای نوآورانه و فناورانه این حوزه است.
-
فناوریرژیم غذایی موثر برای کاهش ابتلا به آلزایمر چیست؟
یک دکترای صنایع غذایی گفت: یکی از بیماریهای رایج قرن اخیر آلزایمر است که حتی بیش از سرطان باعث بروز نگرانی در افراد جامعه شده است.
-
فناوریمبتلایان به عدم تحمل لاکتوز، به جای شیر ماست مصرف کنند
یک دکترای صنایع غذایی گفت: بیماری عدم تحمل لاکتوز هنگام مصرف شیر میتواند در فرد باعث دل درد، نفخ، در مواردی اسهال و علائم دیگر شود.
-
فناورینیاز صنایع به گرمایش محیطی رفع می شود
جمعکن تابشی کاتالیستی دستگاهی است که وظیفه گرمایش فرایندی را بر عهده دارد.
-
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی مطرح کرد؛
جامعهپاسخ به سؤالات تغذیهای مردم در اپلیکیشن تاک
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: برای پاسخگویی به سوالات تغذیهای مردم در دوران خانه ماندن، اپلیکیشن تاک برای موبایل طراحی شده است.
-
اقتصادکاهش ضایعات کشاورزی یکی از مباحث مهم اقتصادی جهان است
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حال حاضر هشت هزار و ۴۵۱ نفر در صنایع تبدیلی و غذایی استان مشغول به کار هستند و بر اساس مجوزهای صادر شده برای پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۸۰ درصد، پیش بینی میشود ۱۰ هزار نفر به ظرفیت اشتغالزایی صنایع غذایی و تبدیلی استان اصفهان اضافه…