با مواد غذایی سرشار از منیزیم آشنا شویم

شکلات تلخ، آووکادو، بادام، اسفناج و لوبیا سیاه سرشار از منیزیم هستند و برای سلامتی بسیار مفید هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که در بیش از واکنش‌های بیوشیمیایی بدن از جمله بهبود عملکرد عضلات، سلامت اعصاب و تولید انرژی نقش مهمی دارد، با این وجود تخمین زده شده است که ۱۵ تا ۲۰ درصد از جمعیت کشورهای توسعه‌یافته درگیر مشکل کمبود منیزیم هستند، کمبود منیزیم باعث بروز مشکلاتی برای سلامتی مانند ریتم غیرطبیعی قلب، فشار خون بالا، حمله قلبی، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و پوکی استخوان می‌‏شود، بنابراین لازم است از مواد غذایی سرشار از منیزیم آشنا شوید، در ادامه به معرفی و بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

شکلات تلخ

شکلات تلخ سرشار از منیزیم است، به طوری که هر وعده ۲۸ گرمی آن حاوی حدود ۶۵ میلی‌گرم منیزیم است، همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها است که التهاب را کاهش می‌دهد و باعث بهبود سلامت قلب می‏‌شود.

آووکادو

آووکادو می‌تواند نیاز بدن به منیزیم را تأمین کند، به طوری که هر آووکادوی متوسط حاوی حدود ۵۸ میلی‌گرم منیزیم است، علاوه بر این آووکادو سرشار از پتاسیم، چربی‌های سالم و فیبر است که برای سلامت قلب و دستگاه گوارش مفید است.

بادام

بادام سرشار از منیزیم است، به طوری که هر ۲۳ عدد بادام دارای ۸۰ میلی‌گرم منیزیم است، همچنین دارای مقدار زیادی چربی‌های سالم، پروتئین و ویتامین E است که برای سلامت قلب مفید است، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف منظم بادام با بهبود سلامت قلب و عروق مرتبط است که تا حدودی به دلیل نقش منیزیم در تنظیم فشار خون است.

اسفناج

سبزیجات برگ‌دار تیره مانند اسفناج بهترین منبع منیزیم شناخته شده است، یک فنجان اسفناج پخته شده حاوی حدود ۱۵۷ میلی‌گرم منیزیم است که حدود ۳۷ درصد میزان توصیه شده نیاز بدن به منیزیم را تأمین می‌کند، اسفناج می‌تواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می‌کند، می‌توانید اسفناج با به همراه مقداری آجیل و انواع توت‌ها مصرف کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

لوبیا سیاه

حبوبات، به ویژه لوبیا سیاه، سرشار از منیزیم است، به طوری که هر فنجان پخته شده از آن حاوی حدود ۱۲۰ میلی‌گرم منیزیم است، لوبیا سیاه همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر و پروتئین است که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و پس از مصرف آن برای مدت طولانی احساس سیری می‌کنید؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف لوبیا سیاه خطر ابتلاء به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد.

کد خبر 874514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.