مصرف کدام موادغذایی موجب کاهش کلسترول خون می‌شود؟

مصرف سیر، زنجبیل، زردچوبه، دارچین و دانه شنبلیله به کاهش سطح کلسترول مضر خون کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، افزایش سطح کلسترول خون می‌تواند برای سلامت قلب مضر باشد، مصرف غذاهای فراوری شده، غذاهایی با محتوای چربی اشباع شده بالا و فیبر کمتر می‌تواند منجر به افزایش سطح کلسترول مضر خون شود، در حالی که مصرف سبزیجات با برگ سبز، غلات کامل، آجیل و دانه‌ها، میوه‌ها و بعضی گیاهان و ادویه‌جات می‌تواند باعث کاهش سطح کلسترول خون شود، در ادامه به بررسی مواد غذایی مفید در این زمینه می‌پردازیم:

سیر

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف سیر باعث کاهش سطح کلسترول خون می‏‌شود، به طوری که استفاده روزانه از این ماده غذایی سطح کلسترول مضر را تا ۹ درصد کاهش می‌دهد، ترکیبات گوگردی موجود در سیر مانند آلیسین در این زمینه نقش مهمی دارد.

زنجبیل

زنجبیل به دلیل خواص ضدالتهابی که دارد، برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که مصرف این ماده غذایی می‌تواند سطح کلسترول مضر خون را کاهش دهد.

زردچوبه

زردچوبه به عنوان یک ادویه مفید برای کاهش سطح کلسترول مضر خون شناخته شده است؛ کورکومین که یک ترکیب فعال موجود در زردچوبه است، دارای اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است که می‌تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند.

دارچین

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف دارچین سطح کلسترول مضر خون را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد، این ماده غذایی سرشار از پلی‌فنول‌ها است که اثرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد.

دانه شنبلیله

دانه شنبلیله برای بهبود سلامتی بسیار مفید است، زیرا سطح کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد، همچنین دارای فیبر بالا و مقدار زیادی مواد مغذی است که سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشد.

کد خبر 866288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.