مزایای مصرف مواد غذایی حاوی امگا-3 چیست؟

مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 مانع بروز افسردگی، اضطراب و بیماری‌های قلبی عروقی می‌‏شود و به بهبود سلامت چشم‌ها و مغز کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اسیدهای چرب امگا -۳ دارای فواید زیادی برای بدن است، امروزه پزشکان با افزایش بسیاری از بیماری‌ها مانند مشکلات قلبی، مصرف مواد غذایی سرشار از امگا -۳ را توصیه می‌کنند؛ بدن انسان امگا -۳ تولید نمی‌کند، بنابراین دریافت آن از طریق مواد غذایی یا دارو ضروری است، ماهی‌های چرب، دانه کتان، دانه چیا، روغن خردل، لوبیا، کدو سبز، سبزیجات با برگ سبز، توت‌ها، انبه و خربزه سرشار از اسیدهای چرب هستند، در ادامه به مزایای مصرف اسیدهای چرب امگا -۳ می‌پردازیم:

پیشگیری از بروز افسردگی و اضطراب

در حال حاضر، افسردگی یک بیماری روانی بسیار رایج است، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که تقریباً ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان درگیر افسردگی هستند؛ اسیدهای چرب امگا -۳ احتمال بروز اختلالات روانی را کاهش می‌دهد، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که روزانه امگا -۳ مصرف می‌کنند، شانس کمتری برای ابتلاء به افسردگی یا اضطراب دارند.

بهبود سلامت چشم‌ها

اسیدهای چرب امگا -۳ به بهبود سلامت چشم‌ها کمک می‌کند، امگا -۳ به جلوگیری از بروز دژنراسیون ماکولا که یک نگرانی رایج برای سلامتی افراد در سراسر جهان است، کمک می‌کند.

تقویت سلامت مغز

اسیدهای چرب امگا -۳ برای رشد مغز نوزادان بسیار مهم است، بنابراین زنان باردار باید از غذاهای سرشار از امگا -۳ استفاده کنند، زیرا برای رشد شناختی کودکان ضروری است.

کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که بیماری‌های قلبی باعث مرگ یک نفر از میان هر سه نفر در سراسر جهان می‏‌شود، اسیدهای چرب امگا -۳ می‌تواند سطح تری‌گلیسیرید را کاهش دهد و میزان کلسترول مفید را افزایش دهد، همچنین می‌تواند مانع لخته شدن خون و کاهش التهاب شود.

کد خبر 741279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.