به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیروی از یک رژیم غذایی سالم برای بهبود سلامت قلب بسیار ضروری است، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف غذاهای غنی از پتاسیم میتواند خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی را به میزان قابلتوجهی کاهش دهد. پتاسیم یک ماده معدنی ضروری است که با دفع سدیم اضافی، به متعادل کردن سطح مایعات بدن، تنظیم ضربان قلب و کنترل فشار خون کمک میکند. در ادامه به بررسی تعدادی از مواد غذایی سرشار از پتاسیم میپردازیم که به بهبود سلامت قلب کمک میکنند:
آووکادو
آووکادو سرشار از پتاسیم است، به طوری که نصف آن دارای تقریباً ۳۶۰ میلیگرم پتاسیم است و به بدن کمک میکند سدیم اضافی را دفع کند، در نتیجه فشار خون کاهش پیدا میکند. چربیهای سالم و فیبر موجود در آن نیز به تأمین انرژی بدن کمک میکند.
موز
هر موز متوسط دارای حدود ۳۳۰ میلیگرم پتاسیم است، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که مصرف این میوه به کاهش فشار خون و همچنین کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند.
اسفناج
اسفناج که نوعی سبزیجات برگدار است، سرشار از پتاسیم است، به طوری که هر ۸۰ گرم از آن دارای تقریباً ۵۴۵ گرم پتاسیم است. منیزیم و ویتامینهای موجود در اسفناج در کنار پتاسیم باعث بهبود سلامت قلب میشود.
ماهی سالمون
ماهیهایی مانند سالمون منبع مناسبی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا -۳ هستند که به تنظیم ریتم قلب کمک میکند و التهاب را نیز کاهش میدهد، بنابراین برای بهبود سلامت قلب مفید است.
عدس
عدس دارای پتاسیم زیادی است و مصرف آن باعث کاهش فشار خون میشود. این ماده غذایی میتواند یک جایگزین هوشمندانه برای کربوهیدراتهای فرآوری شده باشد و به کنترل طبیعی سدیم کمک کند.
چغندر
چغندر دارای مقدار زیادی پتاسیم، فیبر و مواد مغذی است که به کاهش التهاب کمک میکنند و برای سلامت قلب بسیار مفید هستند، بنابراین توصیه شده است آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.




نظر شما