از بین بردن چربی شکمی تنها با ۵ ادویه

مصرف مقداری ادویه می‌تواند چربی احشایی شکم را هدف قرار داده و نفخ را کاهش دهد و به طول کلی زندگی و چاقی افراد را تا ۱۱۰ درصد بهبود دهد، از امروز به بعد برای از بین بردن چربی شکم، غذاهایتان را با این ادویه‌ها مزه‌دار کنید.

به گزارش ایمنا، هدف این ادویه‌ها از بین بردن یا حداقل کاهش چربی احشایی شکم و کاهش نفخ است. چربی احشایی شکم یا چربی شکمی نوعی از چربی بدنی است که در شکم وجود دارد و ارگان‌های بدن را محاصره می‌کند. همه افراد مقداری از آن را دارند به ویژه کسانی که فعالیت بدنی ندارند، دائماً در شرایط استرس قرار دارند و یا رژیم نادرستی دارند.

نوع دیگری از چربی که زیر پوست ساخته می‌شود (چربی زیرپوستی) اثرات منفی کمتری بر سلامتی دارد و راحت‌تر از چربی احشایی می‌توان آن را از دست داد. در حقیقت، ذخیره بیش از حد چربی احشایی با بسیاری از مشکلات سلامتی مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و افزایش فشار خون در ارتباط است.

یک مطالعه رفتاری که روی بزرگسالان با اضافه کردن گیاهان و ادویه‌ها به جای نمک برای طعم دار کردن غذا انجام شد نشان داد که در این رژیم مصرف سدیم حدود ۱۰۰۰ میلی گرم در روز کاهش پیدا کرده بود.

باید بدانید که مطالعه اخیر نشان داده است که مصرف مقداری ادویه می‌تواند چربی احشایی شکم را هدف قرار داده و نفخ را کاهش دهد و به طول کلی زندگی و چاقی افراد را تا ۱۱۰ درصد بهبود دهد. از امروز به بعد برای از بین بردن چربی شکم، غذاهایتان را با این ادویه‌ها مزه‌دار کنید.

۱. از بین بردن چربی شکم با زنجبیل Ginger

من نمی‌توانم تأیید کنم که کنفوسیوس Confucius سیکس پک داشته (یا یک شکم گرد و مدور)، ولی این فیلسوف افسانه‌ای چین به همراه هر وعده غذایی خود زنجبیل استفاده می‌کرده. در حال حاضر شواهد علمی‌ای وجود دارد که زنجبیل می‌تواند تعدادی از علائم مشکلات دستگاه گوارش را بهبود بخشد. علاوه بر دل درد، مطالعه‌ای که در مجله Gastroenterology and Hematology چاپ شده نشان می‌دهد که زنجبیل توانایی منحصر به فرد در تخلیه معده دارد.

زنجبیل تازه رنده شده یک طعم دهنده خوشمزه و طعم دهنده‌ای عالی برای سس سالاد است یا می‌توانید به عنوان تسکین دهنده دستگاه گوارش تان از چای زنجبیل استفاده کنید.

۲. از بین بردن چربی شکم با فلفل سیاه Black Pepper

با پیپرین Piperine، نینجای آب کننده چربی شکم آشنا شوید! پیپرین عامل طعم و بوی فلفل سیاه است. پیپرین قرن‌هاست که در طب شرقی برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله التهاب و مشکلات شکم مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ و مطالعه حیوانی اخیر نشان داد که پپپرین توانایی دخالت در شکل گیری سول‌های جدید چربی را دارد – واکنشی که به نام ادیپوجنسیس adipogenesis شناخته می‌شود، که نتیجه آن کاهش سایز دور کمر، کاهش چربی بدن و کاهش سطح کلسترول است.

گوشت گریل شده و سالادتان را با کمی پودر فلفل سیاه مزه دارد کنید تا دور کمرتان از شما سپاسگذار باشد.

۳. از بین بردن چربی شکم با دارچین Cinnamon

دارچین حاولی آنتی اکسیدان‌هایی قوی به نام پلی فنل polyphenols است که ترکیبات بدن را تغییر داده و حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد. یک مطالعه حیوانی در آرشیو Biochemistry and Biophysics نشان داده اضافه کردن دارچین به رژیم غذایی باعث از بین بردن یا کاهش تجمع چربی شکم می‌شود؛ و یک سری مطالعه چاپ شده در مجله آمریکایی Clinical Nutrition نشان داد که اضافه کردن یک قاشق چای‌خوری دارچین به یک وعده غذایی نشاسته‌ای می‌تواند به تثبیت قند خون کمک کند و بالا رفتن یکباره سطح انسولین را متوقف کند.

دارچین را روی پرک جو دوسر صبحانه تان بپاشید یا به اسموتی خود اضافه کنید تا دور کمرتان کوچک‌تر شده، کمتر گرسنه شوید و اشتهایتان کنترل شود.

۴. از بین بردن چربی شکم با فلفل کاین Cayenne pepper

غذاهای خیلی تند باعث می‌شود زود به زود به دستشویی بروید، ولی ثابت شده کمی تندی کپسایسین capsaicin (ترکیبی که باعث تندی زیاد فلفل چیلی می‌شود) کاهش چربی شکم را بهبود می‌دهد، اشتها را سرکوب کرده و ترموژنز thermogenesis (توانایی بدن برای سوزاندن غذا به عنوان منبع انرژی) را افزایش می‌دهد. یک مطالعه منتشر شده در مجله Clinical Nutrition نشان داد که مصرف روزانه کپسایسین کاهش چربی شکمی را بهبود می‌بخشد؛ و مطالعه دوم که توسط محققان کانادایی انجام شد نشان داد مردانی که غذاهای تند مصرف می‌کنند نسبت به دیگران در وعده غذایی بعدی ۲۰۰ کالری کمتر مصرف می‌نمایند.

کپسایسین را می‌توانید در سس تند پیدا کنید، ولی سس‌ها حاوی نمک هستند و فقط چند بار فشار روی ظرف سس می‌تواند حدود ۲۰ درصد مقدار سدیم مورد نیازتان را تأمین کند پس برای مصرف کمتر نمک بهتر است از کمی پودر فلفل برای مزه دار کردن ماهی گریل شده، گوشت و تخم مرغ استفاده کنید.

۵. از بین بردن چربی شکم با دانه خردل Mustard Seed

خردل را به غذای خود اضافه کنید و حس سوزاندن را به معنای واقعی کلمه احساس کنید! دانشمندان مؤسسه پلی تکنیک آکسفورد انگلستان متوجه شدند که با مصرف ۱ قاشق چای‌خوری خردل (حدود پنج کالری) می‌توانید تا چندین ساعت بعد از غذا متابولیسمتان را تا ۲۵ درصد افزایش دهید. نه تنها این مطالعه بلکه مطالعه‌ای که در مجله آسیایی Clinical Nutrition منتشر شد نسان داد که بافت چربی احشایی موش‌هایی که رژیم غذایی‌شان همراه با خردل بود نسبت به زمانی که مکمل روغن خردل استفاده می‌کردند، کاهش پیدا کرده بود. خاصیت کاهش چربی‌های شکم خردل می‌تواند به دلیل وجود آلایل ایزوتیوسیانات allyl isothiocyanates باشد، یک ماده *فیتوکمیکال‌ها phytochemicals که باعث ایجاد طعم خاص خردل می‌شود. فقط سعی کنید از محصولات خالص و کم کالری خردل استفاده کنید (دانه خردل و سرکه خردل) و از مصرف سس‌های زرد و عسلی خردل اجتناب کنید.

مواد شیمیایی گیاهی، مواد مؤثر در گیاهان دارویی، فیتوکمیکال‌ها یا گیاه مغذی phytochemicals: (برگرفته از واژه phyto به معنای «گیاه» در زبان یونانی) ترکیباتی شیمیایی هستند که به طور طبیعی در گیاهان به وجود می‌آیند و معمولاً اشاره به ترکیباتی دارند که بیشتر اثرات پزشکی دارند تا تغذیه‌ای. بعضی از این مواد عامل پدید آمدن رنگ و دیگر ویژگی‌های ارگانولپتیک، همانند رنگ تند بعضی میوه‌ها یا بوی سیر، هستند. فیتوکمیکال‌هایی، چون کاروتنوئیدها یا زردینه‌ها از اهمیت زیستی بالایی برخوردارند، اگرچه شاید ارزش غذایی بالایی نداشته باشند. شمار فیتوکمیکال‌ها در طبیعت ممکن است بیشتر از ۴٬۰۰۰ نوع مختلف باشد.

منبع: سلامت

کد خبر 600362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.