آشپزی آسان
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه حلوا ساده و زعفرانی مجلسی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت انواع حلوا
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ساده و زعفرانی مجلسی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن ها در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه شله زرد + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت شله زرد نذری
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شله زرد به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است. شما می توانید آن را در ماه مبارک رمضان و در وعده های افطار و سحری تهیه و میل کنید.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته + نکات کلیدی تهیه انواع فرنی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن ها در این مطلب آموزش داده شده است. شما می توانید آن را در ماه مبارک رمضان و در وعده های افطار و سحری تهیه و میل کنید.
-
آشپزخانه ایمنامگ:
ایمنا مگطرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی + نکات کلیدی تهیه زولبیا رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه زولبیا و بامیه به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه مرصع پلو با ماهی + نکات کلیدی و خواص مرصع پلو
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مرصع پلو با ماهی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی + نکات کلیدی شیرینی عید نوروز
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است. شما می توانید این شیرینی را برای عید نوروز تهیه و میل کنید.
-
ایمنا مگطرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ + نکات کلیدی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ برای چهار نفر به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی + نکات کلیدی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوییت لیدی فینگر و پتی بور + نکات کلیدی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوییت لیدی فینگر به همراه نکات مهم برای آماده سازی تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه آش کدو حلوایی اصفهان و آش کدو حلوایی گیلان + نکات کلیدی
دستور پخت و مواد لازم برای تهیه آش کدو حلوایی اصفهان به همراه نکات مهم برای آماده سازی آش کدو حلوایی گیلان در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه دلمه برگ مو و دلمه کلم پیچ + نکات کلیدی
دستور پخت و مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به همراه نکات مهم برای آماده سازی دلمه کلم پیچ در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه خورشت یلدا یا ناردون + خورشت انار مسما و خورشت اناربیج برای شام شب یلدا
دستور پخت خورشت اناربیج و خورشت انار مسما یا خورشت شب یلدا به روشی ساده و آسان به صورت مرحله به مرحله و مواد لازم آموزش داده شده است.
-
ایمنا مگطرز تهیه کیک ساده؛ سریع و آسان
دستور پخت کیک وانیلی ساده برای ۵ نفر آموزش داده شده است.
-
ایمنا مگطرز تهیه همبرگر خانگی؛ آسان و رستورانی
دستور پخت و تهیه همبرگر معمولی برای خانواده ۴ نفره آموزش داده شده است که میتوانید برای تعداد بیشتر یا کمتر به همین نسبت، مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. همبرگر یک غذا از دسته غذاهای فست فودی است که میتوان با انواع سس نوش جان کرد.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی؛ خوشرنگ و خوشمزه
دستور پخت خورشت قیمه بادمجان به همراه مواد لازم برای ۴ نفر آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه کلم پلو + سالاد شیرازی
دستور پخت کلم پلو و سالاد شیرازی به همراه مواد لازم برای ۴ نفر آموزش داده شده است.
-
ایمنا مگطرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه؛ با تزئین مخصوص مهمانی
دستور پخت ته چین مرغ به همراه مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه پاستا مرغ و قارچ + سس آلفردو
دستور پخت پنه چیکن آلفردو با سس مخصوص، قارچ و مرغ به روشی ساده و آسان به صورت مرحله به مرحله و مواد لازم آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه بریان اصفهان (آبگوشت و تزیین)؛ چرب، لذیذ و ساده
طرز تهیه بریان اصفهان، به روشی ساده و آسان آموزش داده شده است.