آشپزباشی
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت مرغ شکم پر رستورانی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی به همراه نکات مهم برای آماده سازی مرغ شکم پر رستورانی و رژیمی در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه کیک مرغ مجلسی با گردو + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله تهیه سالاد مرغ
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ مجلسی با گردو به همراه نکات مهم برای آماده سازی سالاد مرغ در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگآموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و کلم + نکات کلیدی و خواص کشمش
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و کلم به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه میگو پفکی رستورانی با ماست به همراه سس مخصوص + نکات کلیدی و خواص میگو
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پفکی خانگی به همراه نکات مهم برای آماده سازی سس مخصوص آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله موهیتو نعنایی خانگی + نکات کلیدی و خواص موهیتو رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتوی نعنایی خانگی با شکر و عسل و موهیتو رژیمی بدون شکر و آب گازدار به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه آبگوشت نذری محرم + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت آبگوشت مجلسی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت سنتی به همراه نکات مهم برای آمادهسازی این غذا جهت نذری در ماه محرم در این مطلب آموزش دادهشده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز پخت عدس پلو با کشمش نذری محرم + خواص، نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز درست کردن عدسپلو ساده خانگی و نذری ماه محرم به همراه نکات مهم برای پخت عدسپلو با گوشت چرخکرده و کشمش در این مطلب آموزش دادهشده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه استانبولی پلو نذری محرم + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت لوبیا پلو مجلسی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی با لوبیا سبز و لوبیا پلو برای گیاه خواران به همراه نکات مهم برای آماده سازی جهت نذری در ماه محرم در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه چلو خورش هویج تبریزی + نکات کلیدی و آموزش پخت خورشت هویج با گوشت و آلو
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج تبریزی با گوشت و آلو به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه کیک یخچالی و هات چاکلت خانگی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله کیک رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یخچالی و هات چاکلت خانگی (شکلات داغ) به همراه نکات مهم برای آماده سازی کیک یخچالی رژیمی شکلاتی با بیسکوئیت پتی بور در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه پیتزا سبزیجات خانگی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله تهیه خمیر پیتزا
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سبزیجات خانگی و رژیمی به همراه نکات مهم برای آماده سازی خمیر پیتزا در این مطلب آموزش داده شده است.
-
ایمنا مگطرز تهیه بستنی آلبالویی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله تهیه یخ در بهشت آلبالویی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی آلبالویی خانگی و یخ در بهشت آلبالوئی ساده در منزل به همراه نکات مهم برای آماده سازی آنها در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله پخت قیمه ریزه نخودچی اصفهان (قرمزه) + نکات تهیه سرگنجشکی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ریزه با نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ؛
ایمنا مگطرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله پخت خورشت اسپناساک با اسفناج + نکات کلیدی خورشت سنتی شمالی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چلو خورشت ساک شمالی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله خورشت قیسی (برگ زردآلو) + نکات کلیدی و خواص قیسی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت برگ زردآلو و قیسی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله تهیه ذرت مکزیکی رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی با سس + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله سالاد سزار رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سزار خانگی و رستورانی با مرغ به همراه نکات مهم برای آماده سازی سس سالاد سزار ایتالیایی در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله حلیم بادمجان کشدار
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی و شیرازی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه کاچی با آرد برنج یا آرد گندم + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت کاچی رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی با آرد برنج یا آرد گندم به همراه نکات مهم برای آماده سازی کاچی با شیر، کاچی زعفرانی و رژیمی در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه حلوا ساده و زعفرانی مجلسی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت انواع حلوا
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ساده و زعفرانی مجلسی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن ها در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ:
ایمنا مگطرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی + نکات کلیدی تهیه زولبیا رژیمی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه زولبیا و بامیه به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
ایمنا مگطرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ + نکات کلیدی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ برای چهار نفر به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی + نکات کلیدی
مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.
-
ایمنا مگفاطمه معتمدآریا از کلاه قرمزی تا آشپزباشی + بیوگرافی و ازدواج
فاطمه معتمد آریا بازیگر فیلم های کلاه قرمزی و پسرخاله، دختر شیرینی فروش، آشپزباشی، اینجا بدون من، زیر درخت هلو، زیر تیغ، جان دار و گل پامچال متولد ۷ آبان ۱۳۴۰ در تهران است. او در طول سه دهه فعالیت هنری خود موفق به کسب جوایز و افتخارات فراوانی شده است.