طرز تهیه میگو پفکی رستورانی با ماست به همراه سس مخصوص + نکات کلیدی و خواص میگو

مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله‌ طرز تهیه‌ میگو پفکی خانگی به همراه نکات مهم برای آماده سازی سس مخصوص آن در این مطلب آموزش داده شده است.

به گزارش ایمنا، یکی از عادت‌های خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه می‌کنند، مصرف هفتگی فرآورده‌های دریایی از انواع ماهی تا میگو است؛ میگو در دسته غذاهای پر خاصیت و مقوی قرار می‌گیرد و به انواع مختلفی از جمله کبابی، پلویی و پفکی طبخ می‌شود. سس مخصوص میگو می‌تواند به محبوبیت این غذای دریایی بیافزاید.

خواص میگو

هر ۸۵ گرم میگو حدود ۸۴ کیلوکالری انرژی دارد؛ حدود ۹۰ درصد کالری موجود در میگو از پروتئین و مابقی از چربی تأمین می‌شود و غذایی فاقد کربوهیدرات است.

این غذای دریایی منبع غنی از پروتئین با کیفیت بالا و کم کالری و دارای اسیدهای چرب ضروری مانند اسیدهای چرب اُمگا -۳ است. این موجودات دریایی کوچک، تأمین کننده مقادیر مناسبی از مواد معدنی مانند سلنیوم، آهن، روی، فسفر و منیزیم و نیز ویتامین‌هایی مانند D، B12 و نیاسین (یکی از ویتامین‌های گروهB) برای بدن هستند. مصرف میگو به افزایش حافظه کمک بسیاری می‌کند، در بهبود عملکرد غده تیروئید و کاهش التهاب‌ها مؤثر است.

طرز تهیه میگو پفکی رستورانی با ماست به همراه سس مخصوص + نکات کلیدی و خواص میگو

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی خانگی با ماست

میگو ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۳/‏۲ ‬لیوان
ماست ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه میگو پفکی خانگی با ماست

مرحله اول

در ابتدا باید میگوها از قبل پاک کرده سپس آنها را با آب بشویید. پیاز را رنده کنید و میگو های شسته شده را در آب پیاز قرار دهید.

مرحله دوم

پس از آنکه میگوها را در آب پیاز گذاشتید، باید مقداری آب‌لیمو را به همراه فلفل سیاه به آب پیاز اضافه کنید. سپس روی ظرف مواد را با درپوش یا سلفون بپوشانید و آنها را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بوی میگوها گرفته شود و کمی مزه دار شوند.

مرحله سوم

آرد، تخم مرغ، ماست، بکینگ پودر، زعفران و نمک را در یک ظرف با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از آنکه میگوها در طی یک ساعت در یخچال به خوبی جا افتادند، آنها را از آب پیاز جدا کنید سپس در مواد مخلوط شده با آرد در مرحله قبل بریزید و هم بزنید تا به خوبی میگوها با مواد مخلوط شوند.

مرحله پنجم

درب ظرف میگوها را با سلفون ببندید و آن را در یخچال قرار دهید. این مواد باید نیم ساعت در یخچال بماند. سپس پس از نیم ساعت قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و کمی در آن روغن بریزید تا داغ شود.

مرحله ششم

میگوها را یکی یکی در روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا به خوبی هر دو طرف آن سرخ شوند. در این هنگام میگو پفکی خانگی شما آماده سرو است.

طرز تهیه میگو پفکی رستورانی با ماست به همراه سس مخصوص + نکات کلیدی و خواص میگو

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص میگو پفکی

آب ۲/‏۱‬ پیمانه
سس کچاپ ۲/‏۱‬ پیمانه
سس مایونز ۲ پیمانه
سس قرمز تند ۱ قاشق چای‌خوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس مخصوص میگو پفکی

مرحله اول

سس کچاپ، سس مایونز، سس قرمز تند، شکر، آب، پودر فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و نمک را در یک ظرف بریزید. سپس آنها را با همزن کمی هم بزنید تا به خوبی مواد مخلوط شوند.

مرحله دوم

مواد هم زده شده را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا طی یک ساعت به خوبی مواد مخلوط شده جا بیفتد. سپس در یک ظرفی آن را بریزید و در کنار میگوها قرار دهید و سرو کنید.

طرز تهیه میگو پفکی رستورانی با ماست به همراه سس مخصوص + نکات کلیدی و خواص میگو

نکات کلیدی برای تهیه میگو پفکی خانگی با ماست به همراه سس مخصوص

  • اگر در تمییز کردن میگو با مشکل رو به رو هستید، می‌توانید آن را به صورت تمییز شده از بازار تهیه کنید.
  • در مرحله سوم باید دقت کنید که در صورتی که مواد شما سفت است باید کمی ماست به آن اضافه کنید و اگر مواد شل شده است باید به آن به مقدار کم آرد اضافه کنید.
  • در مرحله پنجم بهتر است ظرفی را انتخاب کنید که هنگامی که در آن روغن می‌ریزید تمام میگوها در روغن غوطه‌ور شوند.
  • می‌توانید میگو ها را بیشتر از یک ساعت یا نیم ساعت در مواد داخل یخچال قرار دهید تا مزه بهتری به خود بگیرند.
  • می‌توانید از یک صافی برای گرفتن روغن میگو استفاده کنید.
  • می‌توانید میگوها را پس از سرخ شدن با سبزیجاتی چون جعفری معطر کنید.
  • این غذا را می‌توانید همراه با برنج میل کنید.
کد خبر 518043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.