اخبار روز ایران و جهان امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵/ از انفجار درتنگه هرمز تاانهدام تیم تروریستی

اخبار جنگ و پربیننده ترین اخبار روز ایران و جهان به همراه اخبار فوری شنبه یازدهم مهر در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برخی اخبار مهم امروز _شنبه یازدهم مهر_ در ادامه آمده است.

فلای دبی پروازها به تل‌آویو را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد

فلای دبی که روزانه ۱۰ پرواز رفت و برگشت بین دبی و تل‌آویو داشت، به دنبال حادثه پرواز جنجالی چهارشنبه گذشته پروازهایش را تا اطلاع ثانوی تعلیق کرد؛

غیث الغیث، مدیرعامل شرکت هواپیمایی فلای دبی اظهار کرد: یک تحقیق رسمی و کامل درباره حادثه پرواز «اف زد ۱۰۷۳» در جریان است و این شرکت کاملاً با مقامات در این تحقیقات همکاری می‌کند.

وی افزود: باید به این روند فرصت داد تا حقایق روشن شود. مدیرعامل فلای دبی در ادامه تصریح کرد: «به درخواست مقامات، عملیات پرواز به تل‌آویو را به طور موقت و تا اطلاع ثانوی تعلیق کرده‌ایم.»

انهدام یک تیم تروریستی در راسک

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: یک تیم تروریستی در ارتفاعات غرب شهرستان راسک مورد ضربه قرار گرفت، در این عملیات دو عضو این تیم کشته و تعدادی دیگر تحت تعقیب قرار گرفتند.

این تیم در حمله به ایست بازرسی راسک و شهادت عبدالرئوف اسحاقی، پاسدار بلوچ اهل سنت، نقش داشته و برای اقدامات تروریستی دیگری نیز برنامه‌ریزی کرده بود.

امارات طی ۶ سال از ما حمایت کرده است

ر پی تلاش برای کنترل یک فروند هواپیمای شرکت «فلای‌دبی» در دو روز پیش، سفیر رژیم صهیونیستی در امارات، خواستار توقف نیافتن پروازها میان ابوظبی و تل‌آویو شد و تأکید کرد که امارات طی ۶ سال گذشته از این رژیم حمایت کرده است.

وی ادامه داد: اماراتی‌ها طی ۶ سال از ما حمایت کردند و زمانی که هیچ‌کس حاضر به سفر نبود و اسرائیل کاملاً تعطیل شده بود، همه امکانات را در اختیار ما قرار دادند؛ بنابراین، نباید به‌دلیل وقوع یک حادثه، این مسیر هوایی را تعطیل کرد.

واقعیت را ایران رقم می‌زند نه تخیلات بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا

سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد می‌توانی هر روز در عالم خیال خود پیروز باشی؛ اما واقعیت را ایران رقم می‌زند؛ با مردمش، سربازانش و موشک‌هایش.

یمن: عربستان با دروغ‌پردازی، نمی‌تواند تحولات میدانی را تغییر دهد

وزارت امور خارجه و پارلمان یمن با صدور بیانیه‌های شدیداللحنی، دروغهای عربستان سعودی درباره حملات نیروهای صنعا به اماکن مقدس در این کشور را محکوم کردند.

انفجار جدید در تنگه هرمز

مرکز اطلاعات دریایی امبری اعلام کرد: یک نفتکش با پرچم پاناما هنگام عبور از تنگه هرمز «مورد اصابت یک پرتابه قرار گرفته است».

امبری در هشداری گفت تصاویر پس از برخورد را بررسی کرده که نشان می‌داد، ستون‌هایی از دود از عقب کشتی خارج می‌شود.

کد مطلب 1009127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.