بیش از ۲۰۰ نوع بیماری مرتبط با تغذیه وجود دارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۰۰ نوع بیماری مرتبط با تغذیه وجود دارد و مصرف نامناسب مواد غذایی می‌تواند منجر به چاقی، دیابت، فشار خون بالا، مشکلات مفصلی و بیماری‌های قلبی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، علیرضا رئیسی اظهار کرد: هر ماده غذایی که مصرف می‌شود، می‌تواند همچون دارو عمل کند و به همین دلیل انتخاب‌های غذایی افراد تأثیر مستقیمی بر سلامت آن‌ها دارد.

وی با اشاره به تأثیر تغذیه بر بروز بیماری‌های مختلف افزود: بیش از ۲۰۰ نوع بیماری مرتبط با تغذیه وجود دارد و مصرف نامناسب مواد غذایی می‌تواند منجر به چاقی، دیابت، فشار خون بالا، مشکلات مفصلی و بیماری‌های قلبی شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت دانش تغذیه گفت: نگاه علمی به تغذیه ضروری است، گاهی حتی موادی که به‌عنوان سم شناخته می‌شود، در دزهای کم ممکن است اثرات متفاوتی داشته باشد، غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست و مقدار و نوع مصرف آن می‌تواند تعیین‌کننده تأثیرات مثبت یا منفی بر سلامت فرد باشد.

رئیسی ادامه داد: مصرف بیش از حد بعضی مواد غذایی می‌تواند مشکلات جدی برای بدن ایجاد کند، حتی آب که مایه حیات است، اگر بیش از حد مصرف شود، می‌تواند موجب مسمومیت با آب شود و رعایت رژیم غذایی متعادل همراه با تحرک کافی مهم‌ترین راهکار برای کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های کبدی و سایر بیماری‌های غیرواگیر است.

وی تصریح کرد: در میان علل بیماری‌های غیرواگیر، تغذیه ناسالم یکی از عوامل اصلی محسوب می‌شود و توجه به کیفیت و کمیت مواد غذایی مصرفی می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت عمومی جامعه داشته باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: افراد با آگاهی از اصول تغذیه سالم، سبک زندگی خود را به سمت انتخاب‌های غذایی صحیح هدایت کنند تا بتوانند از ابتلاء به بسیاری از بیماری‌های مرتبط با تغذیه جلوگیری کنند.

کد خبر 874351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.