کدام مواد غذایی مانع انسداد رگ‌های قلب می‌‎شود؟

مصرف سبزیجات با برگ سبز، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، آووکادو و فلفل دلمه‌ای به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سبزیجات بخشی از یک رژیم غذایی متعادل هستند که به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می‌کنند، انسداد رگ‌های قلب اختلال پزشکی پیچیده‌ای است که باید توسط متخصصان ارزیابی و درمان شود، این مشکل اغلب در اثر تصلب شرایین یا تجمع پلاک در شریان‌ها ایجاد می‌شود؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که فیبر محلول موجود در بعضی سبزیجات خطر ابتلاء به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

سبزیجات با برگ سبز

سبزیجات با برگ سبز به بهبود سلامت قلب کمک می‌کنند، زیرا سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، این سبزیجات شامل چغندر، اسفناج و کلم پیچ می‌‎شوند؛ این سبزیجات حاوی موادی هستند که فشار خون را کاهش می‌دهند و به طور کلی سلامت قلب را بهبود می‌بخشند.

کلم بروکلی

از آنجایی که کلم بروکلی یک غذای سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و فیبر است، به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند، مواد موجود در این سبزیجات خواص ضدالتهابی دارد و به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

گوجه فرنگی

لیکوپن که به میزان زیادی در گوجه فرنگی یافت می‌‎شود، یک آنتی‌اکسیدان است که به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می‌کند، مصرف گوجه فرنگی باعث کاهش فشار خون و افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های مرتبط با قلب می‌‎شود.

آووکادو

آووکادو سرشار از چربی‌های تک غیراشباع است که برای سلامت قلب مفید است و سرشار از مواد مغذی است؛ علاوه بر این، پتاسیم موجود در آووکادو به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.

فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای سرشار از فیبر، ویتامین C و ویتامین A است، این مواد مغذی خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

کد خبر 725356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.