چگونه می‌توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف غذای سالم و داشتن فعالیت بدنی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی آمریکا اعلام کرده است که مصرف رژیم غذایی سالم به همراه داشتن فعالیت بدنی خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله سرطان را کاهش می‌دهد. مصرف میوه، سبزیجات، غلات کامل، مواد مغذی و فیبر غذایی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان در طولانی مدت می‌شود. همچنین، مصرف مواد غذایی متنوع از همه گروه‌های غذایی به بهبود عملکرد بدن کمک می‌کند.

به گفته متخصصان، سعی کنید در هر وعده غذایی نیمی از بشقاب خود را با میوه‌ها و سبزیجات پر کنید. برای وعده صبحانه، می‌توانید توت تازه را به ماست کم‌چرب یا بدون چربی اضافه کنید. برای ناهار نیز سالاد با سبزیجات برگ سبز مصرف کنید. برای شام نیز می‌توانید اسفناج، کلم بروکلی یا کلم را میل کنید. علاوه بر این، مصرف حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس نیز به حفظ سلامت بدن کمک شایانی می‌کند.

متخصصان معتقدند که غلات کامل از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به رژیم غذایی اضافه شود. علاوه بر این، توصیه شده است که افراد مصرف بعضی از غذاهای مضر مانند گوشت‌های قرمز یا فرآوری شده، غذاهای حاوی چربی اشباع شده یا قند زیاد را محدود کنند.

کد خبر 642261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.