قند افزودنی خطر بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که قند افزودنی خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان انگلیسی به منظور بررسی تاثیر قند افزودنی بر احتمال بروز بیماری‌های قلبی، داده‌های پزشکی ۱۱۰ هزار و ۴۹۷ فرد را مورد ارزیابی قرار دادند. این افراد مواد غذایی مصرف شده خود را طی ۲۴ ساعت ثبت کردند. شرکت‌کنندگان به طور متوسط ۹.۴ سال تحت نظر قرار گرفتند.

داده‌های ارائه شده نشان می‌دهد که ۴۱۸۸ نفر از افراد شرکت‌کننده در مطالعه درگیر بیماری‌های قلبی عروقی شده بودند، ۳۱۳۸ نفر به بیماری ایسکمیک قلبی و ۱۱۲۴ نفر به سکته مغزی مبتلا شده بودند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف قند افزودنی بیشتر خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، افرادی که فیبر بیشتر مصرف کرده بودند، کمتر از دیگران در معرض بیماری‌های قلبی عروقی قرار داشتند. به نظر می‌رسد که افزایش مصرف قند سطح تری‌گلیسیرید خون را افزایش می‌دهد و متعاقباً خطر بروز بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. قند افزودنی بیشتر در میان‌وعده‌های شیرین و نوشیدنی‌های شیرین یافت می‌‎شود.

نتایج این مطالعه در مجله BMC Medicine منتشر شده است.

کد خبر 643317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.