فواید انار پخته برای سرماخوردگی، سرفه و گرفتگی صدا + طرز تهیه

میوه انار دارای خواص درمانی و آنتی اکسیدانی فراوان و برای کاهش وزن، کاهش استرس، سلامت کلیه، رفع جوش صورت، تصفیه خون، کاهش فشار خون و کمک به درمان سرطان مفید است.

به گزارش ایمنا، آب انار سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، دارای خواص ضد باکتری قوی و برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است. انار پخته برای درمان عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی، گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها مفید است.

طرز تهیه انار پخته

  • شستن و خشک کردن یک عدد انار
  • قرار دادن انار روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم به مدت ۲۰ دقیقه
  • چرخاندن انار روی شعله برای جلوگیری از سوختن
  • پس از پخته شدن دانه‌ها، پرده‌ها و رگه‌های داخل آن، انار آماده خوردن است.

برای درمان سرماخوردگی باید انار پخته به مدت شب، قبل از خواب خورده شود و بعد از آن چیز دیگری خورده نشود.

نکته: در صورت ابتلا به بیماری‌های خاص یا مصرف داروهای مختلف، در سرماخوردگی و عفونت‌های شدید خوردن انار پخته به تنهایی کافی نیست و مراجعه به دکتر لازم است.

کد خبر 617624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.