به گزارش ایمنا، آب انار سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند، دارای خواص ضد باکتری قوی و برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است. انار پخته برای درمان عفونتهای ناشی از سرماخوردگی، گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریهها مفید است.
طرز تهیه انار پخته
- شستن و خشک کردن یک عدد انار
- قرار دادن انار روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم به مدت ۲۰ دقیقه
- چرخاندن انار روی شعله برای جلوگیری از سوختن
- پس از پخته شدن دانهها، پردهها و رگههای داخل آن، انار آماده خوردن است.
برای درمان سرماخوردگی باید انار پخته به مدت شب، قبل از خواب خورده شود و بعد از آن چیز دیگری خورده نشود.
نکته: در صورت ابتلا به بیماریهای خاص یا مصرف داروهای مختلف، در سرماخوردگی و عفونتهای شدید خوردن انار پخته به تنهایی کافی نیست و مراجعه به دکتر لازم است.
نظر شما