طرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله پخت پیراشکی گوشت + نکات کلیدی آماده سازی خمیر

مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله‌ طرز تهیه‌ پیراشکی به صورت خانگی و رژیمی به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن به روش رستورانی در این مطلب آموزش داده شده است.

به گزارش ایمنا، پیراشکی از غذاهای فست فودی به حساب می‌آید و در بین جوانان محبوبیت زیادی دارد. تهیه این غذا با گوشت بسیار مفید و خوشمزه است چراکه سرشار از پروتئین و ویتامین است. ابتدا باید خمیر پیراشکی را درست کنید سپس به سراغ پخت غذا بروید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت

آرد سفید ۵/‏۱‬ تا ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آب ولرم نصف پیمانه
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی

طرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله پخت پیراشکی گوشت + نکات کلیدی آماده سازی خمیر

مرحله اول

ابتدا باید مایه خمیر را عمل بیاورید. برای عمل آوردن، مایه خمیر را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم درون ظرف در دار مخلوط کنید و آن را درجای نسبتاً گرم بگذارید تا مایه خمیر حباب بزند و تا حدود ۱۰ دقیقه زمان ببرد تا عمل بیاید.

مرحله دوم

سپس خمیر مایه عمل آمده را در یک کاسه جادار بریزید و تخم مرغ‌ها را به همراه مقداری نمک و روغن مایع به خمیر مایه اضافه کنید و باهم ترکیب کنید تا یک دست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را کم کم به مواد خود اضافه و با دست ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. توجه کنید که اگر آرد زیاد بزنید خمیر خشک و سفت می‌شود.

مرحله چهارم

سپس خمیر را در طرف بزرگی که کمی با روغن چرب کردید، قرار دهید و روی خمیر را با سلفون بپوشانید سپس به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید.

مرحله پنجم

وقتی حجم خمیرتان دو برابر شد، بعد از یک ساعت دوباره خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافی درون آن خارج شود و بعد با وردنه آن را به قطر نیم سانتی متر روی سطح صاف پهن کنید سپس با یک قالب گرد قالب بزنید.

طرز تهیه مواد داخل خمیر پیراشکی

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
روغن مایع مقداری کم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، پودر سیر، آویشن و پودر پابریکا به مقدار کافی

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی

طرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله پخت پیراشکی گوشت + نکات کلیدی آماده سازی خمیر

مرحله اول

ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید سپس با روغن درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. پس از آن، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم

سپس گوشت چرخ کرده را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شود. پس از اینکه گوشت‌ها سرخ شدند، قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و اضافه کنید. سپس آن را کمی تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود سپس تابه را کنار بگذارید و منتظر بمانید تا مواد خنک شوند.

مرحله چهارم

خمیرهای قالب زده را بردارید و از مواد گوشتی که درست کردید روی آن بریزید. سپس پنیر پیتزا را به دلخواه روی آن بریزید و لبه خمیر را روی مواد بر گردانید تا به صورت یک نیم دایره در بیاید.

مرحله پنجم

سپس لبه‌های خمیر را با چنگال روی هم فشار دهید تا به هم بچسبد. هنگامی که تمام خمیرها را با مواد گوشتی پر کردید، کنار بگذارید. سپس تابه‌ای بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از اینکه روغن‌ها داغ شدند، پیراشکی‌ها را درون آن سرخ کنید. در این هنگام پیراشکی گوشت شما آماده سرو است. می‌توانید با سس مورد علاقه خود میل کنید.

نکات کلیدی طرز تهیه پیراشکی گوشت

  • برای آماده سازی مواد درون پیراشکی می‌توان از سیب زمینی سرخ شده به صورت نگینی هم استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توان جعفری هم به مواد بزنید تا خوش عطر و خوشمزه شود.
  • به جای گوشت می‌توانید از سینه مرغ یا سوسیس استفاده کنید.
  • در صورت تمایل سینی فر را کمی چرب کنید و پیراشکی‌ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و با زرده تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری روغن مایع، رو مال کنید.
  • می‌توانید روی پیراشکی‌ها را با کنجد سفید بپوشانید تا مجلسی تر شود.
  • می‌توانید پیراشکی‌ها را در فر بپزید به این صورت که فر را ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس پیراشکی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر گذاشته تا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
  • ریختن پنیر پیتزا اختیاری است.
کد خبر 609357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.