استقبال نسل جوان از کتاب‌های شهدا/ نمایشگاه امسال بی‌نظم‌تر از گذشته است

مدیر مسئول انتشارات حاج قاسم سلیمانی گفت: نسل جوانی که دفاع مقدس را درک نکرده‌اند از بعضی آثار شهدا و رزمندگان، استقبال خوبی داشته‌اند.

حسین رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا مستقر در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، اظهار کرد: استقبال این گروه‌های سنی از این دست کتاب‌ها، نشان از گام روشن جوانان در مسیر روشنگری است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه عمده محصولاتی که در غرفه این انتشارات در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب عرضه شده، درباره خاطرات شهدای استان کرمان است، ادامه داد: سابق بر این، نام انتشارات «مبشر» بوده و این نام پس از شهادت سردار سلیمانی، تغییر کرد.

به گفته مسئول غرفه انتشارات شهید سلیمانی، پرفروش‌ترین کتاب این انتشارات «حسین، پسر غلامحسین» بوده که خاطرات شهید محمدحسین یوسف‌الهی در آن به چاپ رسیده است.

رستمی خاطرنشان کرد: این شهید همان شهیدی است که حاج قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه خود درخواست دفن در کنار ایشان را داشت. وی یک عارف بزرگ و از رزمندگان سرشناس لشکر ۴۱ ثارالله است که در ۲۳ سالگی و در دوران دفاع مقدس به شهادت رسید.

وی ادامه داد: او در این سن کم به گونه‌ای بود که بسیاری از بزرگان به تعالی و سلوک وی در عرفان غبطه می‌خوردند. قسمتی از خاطرات مربوط به این شهید در کتاب «حسین، پسر غلامحسین» به رشته تحریر درآمده است.

مدیرمسئول انتشارت حاج قاسم سلیمانی، با معرفی کتاب دیگر این غرفه به نام «به رنگ خدا»، اظهار کرد: این مجموعه خاطراتی از زبان همسر شهید مغفوری است که یکی از عرفای لشکر ثارالله بوده است.

رستمی اضافه کرد: مزار این شهید عزیز در گلزار شهدای کرمان است و از سراسر کشور افراد برای عرض ادب و زیارت این شهید به آنجا می‌روند.

وی تصریح کرد: شهید مغفوری پیش از انقلاب از جمله افراد کم‌نظیر و خودساخته بوده و در همه شئون زندگی خود می‌تواند، الگویی برای افراد باشد. چندین کتاب در خصوص خاطرات این شهید نوشته است که برداشت‌هایی از خاطرات شهید هستند. کتاب نیز در روزهای آینده در نمایشگاه، رونمایی خواهد شد.

مدیر انتشارات حاج قاسم سلیمانی، «آب، آتش، نان» را کتاب معروف دیگری از همین غرفه دانست و گفت: این مجموعه نیز خاطرات مادر شهیدی است که از روزهای ابتدای جنگ به فکر افتاد، کاری برای رزمندگان اسلام انجام دهد.

به گفته رستمی، این مادر شهید در یک روستا ساکن بوده و نان خشک تهیه و به جبهه‌ها ارسال می‌کند. کم کم همه اهالی روستا به انجام این کار روی می‌آورند و در طول روز مقداری از زمان خود را برای پخت نان برای جبهه‌ها اختصاص می‌دهند.

وی با اشاره به پایه‌ریزی گردان نانواها بعد از این اقدام خداپسندانه، اظهار کرد: این مادر شهید که نام او حاجیه زهرا اسدی است، فرماندهی آن را بر عهده داشته است و راه او حتی سال‌ها بعد از جنگ تحمیلی رژیم بعث نیز ادامه دارد.

مدیر مسئول انتشارت حاج قاسم سلیمانی افزود: این گردان در روزهای پیاده‌روی اربعین در کربلا حضور می‌یابند و برای زائران امام حسین (ع) نان می‌پزند و این سنت قدیمی و معنوی را حفظ کرده‌اند. سردار حاج قاسم سلیمانی در مراسم ترحیم این مادر شهید لقب «چریک پیر» را به او دادند.

وی «پرسه در پاییز» را کتابی دیگر از همین غرفه دانست و گفت: این کتاب به خاطرات شهید محمد سلیمی‌کیا اختصاص دارد. این شهید در پرورشگاهی در کرمان بزرگ شده و پس از پیروزی انقلاب از اولین افرادی بوده است که به جبهه‌های جنگ اعزام می‌شود و به عنوان فرمانده گردان در همان اوایل جنگ به شهادت می‌رسد.

رستمی تصریح کرد: زندگی این شهید بسیار سخت سپری شده اما در عین حال بسیار توانمند و صبور بوده است و همه مشکلات را پشت سر گذاشته و از خود یادگارهای ارزشمندی برجای گذاشته است.

به گزارش ایمنا، کتاب‌های «فخر زمان»، زندگی‌نامه شهید عبدالحسین ثانی و «عشق و دیگر هیچ» از جمله کتاب‌هایی است که در قالب رمان به چاپ رسیده است.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پس از دو سال برگزاری مجازی به دلیل اپیدمی کووید- ۱۹ از صبح چهارشنبه _بیست‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱_ در مصلای امام خمینی (ره) آغاز شده است و تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه در دو بخش حضوری و مجازی ادامه دارد.

کد خبر 575215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.