به گزارش ایمنا، مواد غذایی حاوی فلانوئید میتوانند تأثیر زیادی بر کاهش و کنترل فشار خون داشته باشد؛ به نوعی میکروبیوم روده نقش مهمی در سوخت و ساز فلاونوئیدها برای افزایش اثر بخشی آن روی بیماریهای قلبی عروقی دارد و از این طریق منجر به کاهش فشار خون میشود.
فلاونوئیدها توسط میکروبیوم روده تجزیه میشود. نتایج این مطالعه با بررسی ۹۰۴ داوطلب نشان میدهد افرادی که روزانه از مواد غذایی حاوی فلاونوئید استفاده میکنند، فشار خون پایینتری دارند.
فلاونوئید فعالیت آنتیاکسیدانی دارد و با سرکوب التهاب از بسیاری از بیماریها از جمله سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت و پوکی استخوان جلوگیری میکنند. مصرف روزانه ۵۰۰ میلیگرم از مواد غذایی که حاوی فلانوئید است که برای سلامتی کافیست. محققان احتمال میدهند خاصیت ضد التهابی و بهبود عملکرد رگهای خونی منجر به تأثیر آن بر سلامتی میشود.
سیب، چای، انواع توت، میوههای درختی از قبیل لیمو، موز و پرتقال، گلابی، هلو، زردآلو، انواع آجیل و حبوبات، سویا، سبزیجات و ادویهجات حاوی این ماده غذایی است.
استفاده از این ماده غذایی به ویژه در افراد سیگاری توصیه شده است؛ گرچه فلاونوئید اثر مخرب سیگار را خنثی نمیکند، ولی منجر به بهبود عملکرد عروق خونی میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما