غذای سالم
-
فیلم/
چند رسانه ایبرای تقویت سیستم ایمنی بدن چکار کنیم؟
نداشتن خواب کافی، کمبود ویتامینD ، مصرف داروهای خاص، ورزش نکردن، سیگار کشیدن، احساس غم و اندوه و مصرف غذاهای پرچرب باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن افراد میشود.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه آش کدو حلوایی اصفهان و آش کدو حلوایی گیلان + نکات کلیدی
دستور پخت و مواد لازم برای تهیه آش کدو حلوایی اصفهان به همراه نکات مهم برای آماده سازی آش کدو حلوایی گیلان در این مطلب آموزش داده شده است.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهچرا باید غذای بخارپز بخوریم؟
عادات غذایی افراد تحت کنترل ژنتیک، لزوم خوردن غذای بخارپز، ارتباط مصرف گوشت و افزایش ریسک بیماری آسم در کودکان، خوراکیهای مفید برای کاهش استرس و داشتن پوست شفاف و صاف با مصرف چند خوراکی را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
آشپزخانه ایمنامگ
ایمنا مگطرز تهیه دلمه برگ مو و دلمه کلم پیچ + نکات کلیدی
دستور پخت و مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به همراه نکات مهم برای آماده سازی دلمه کلم پیچ در این مطلب آموزش داده شده است.
-
استانهاسیاست سرو غذای سالم در سازمانهای دانمارک
آشپزخانهها در سازمانهای مختلف شهر کپنهاگ به لطف سیاست جدید، غذاهای سازگار با محیط زیست سرو میکنند.
-
با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا صورت گرفت؛
جامعهآغاز پویش رژیم غذایی سالم در کشور
مدیرکل فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا همزمان با روز جهانی غذا خبر داد.
-
به مناسبت روز جهانی غذا
چند رسانه ایتراریخته ها در سبد غذایی/اینفوگرافیک
محصولات تراریخته یا (Transgenic) محصولاتی هستند که دستکاری ژنتیکی در آنها بوجود آمده است؛ یعنی یک یا چند ژن محصولات کشاورزی را زیاد یا کم میکنند تا تغییراتی را در ویژگیهای منحصر به فرد آن محصول ایجاد کنند. بیش از ۲۰ سال است که محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) به بازار جهانی وارد شده…
-
فناوریخوردن غذای سالم مهمتر از کاهش وزن است
نتایج بررسیهای محققان نشان میدهد اگر افراد از مواد غذایی سالم استفاده کنند، خطر ابتلا به مشکلات افزایش وزن نیز در آنها کاهش پیدا میکند.
-
رئیس انستیتو تغذیه کشور:
جامعهسرانه مصرف آبزیان ایرانیان نصف میانگین جهانی است/افزایش سرانه مصرف به ۱۲ کیلو
رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سرانه مصرف ماهی و آبزیان مختلف با وجود افزایش نسبی از ۱۰.۶ به ۱۲ کیلو برای هر ایرانی در سال همچنان حدود نصف میانگین سرانه جهانی است چرا که سرانه مصرف آبزیان در دنیا بین ۲۰ تا ۲۲ کیلوگرم است.