آیا نمک برای گندزدایی سبزیجات مناسب است ؟

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: برخی بر این باورند که نمک برای گندزدایی سبزیجات مناسب است، تصریح کرد: نمک برای شست‌وشوی سبزیجات مناسب نیست و این باور صحت ندارد و نمک را نمی‌توان جایگزین محلول شوینده برای گندزدایی سبزیجات کرد.

احمد اسماعیل زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، بابیان اینکه افرادی که مشکلات گوارشی دارند، نباید سبزیجات را از برنامه غذایی حذف کنند، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به رفلاکس و برگشت اسید معده هستند می‌توانند سبزی خوردن مصرف کنند اما خیار و گوجه ممکن است برای آنان مشکلاتی را ایجاد کند.

وی افزود: این افراد برای اینکه خیار و گوجه را از برنامه غذایی حذف نکنند، نحوه مصرف را باید تغییر دهند و بهتر است خیار را رنده و گوجه را پخته استفاده کنند و خام مصرف نشود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افرادی که مبتلا به بیماری مزمن کلیوی هستند نمی‌توانند برخی سبزیجات را مصرف کنند چون بیماری شدت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی سبزیجات پتاسیم بالایی دارند، ادامه داد: اسفناج، چغندر، سیب زمینی، کدو تنبل و هویج پتاسیم بالایی دارند، بنابراین توصیه می‌شود افرادی که بیماری مزمن کلیوی دارند، با مشورت متخصص تغذیه این سبزیجات را مصرف کنند.

اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: شست‌وشوی صحیح سبزیجات و گندزدایی نیز اهمیت دارد و باید به آن توجه کنند و وزارت بهداشت در این زمینه دستورالعملی را ارائه کرده است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: آبکشی و گندزدایی، استفاده از محلول شوینده، آبکشی مجدد و خشک کردن مراحلی است که برای شست‌وشوی سبزیجات عنوان شده تا سبزیجات آلودگی نداشته باشد و مصرف کنند.

وی بابیان اینکه برخی بر این باورند که نمک برای گندزدایی سبزیجات مناسب است، تصریح کرد: نمک برای شست‌وشوی سبزیجات مناسب نیست و این باور صحت ندارد و نمک را نمی‌توان جایگزین محلول شوینده برای گندزدایی سبزیجات کرد.

کد خبر 931410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.