وضعیت هوای تهران تا پایان هفته / گرمای تهران تا کی ادامه دارد؟

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: فردا (۲ شهریور) در بیشتر مناطق استان افزایش نسبی دما مورد انتظار است و ماندگاری توده هوای گرم تا پس فردا دور از انتظار نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر پایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، طی پنج روز آینده صاف تا کمی ابری و در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد پیش بینی می‌شود.

در بعضی ساعت‌ها به ویژه ساعات عصر و شب در بخش‌های جنوبی و غربی استان وزش باد شدید گاهی با خیزش گرد و خاک محلی و یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا یا کاهش دید موقت مورد انتظار است.

امروز و فردا در ارتفاعات به ویژه مناطق بالادست ارتفاعات شرقی گاهی رگبار و رعد و برق پراکنده پیش بینی می‌شود.

فردا (۲ شهریور) در بیشتر مناطق استان افزایش نسبی دما مورد انتظار است و ماندگاری توده هوای گرم تا پس فردا دور از انتظار نیست؛ طی این مدت افزایش نسبی غلظت آلاینده ازون در بخش‌های پرتردد و صنعتی پیش بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۲ شهریور) صاف گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتی‌گراد و طی سه‌شنبه (۳ شهریور) صاف از بعدازظهر افزایش باد، در شب وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 897729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.