بیش از یک میلیون و ۶۵ هزار و ۷۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازرسی قرار گرفت

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت : یک میلیون و ۶۵ هزار و ۷۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازرسی شد.

محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات بهداشت محیطی انجام شده از تاریخ یازدهم اسفند تا چهاردهم فروردین اظهار کرد: به طور کلی بیش از یک میلیون و ۴۷۵ هزار و ۴۷۲ بازرسی در طول این مدت انجام شده است که در این بین، یک میلیون و ۶۵ هزار و ۷۲ مورد مربوط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۴۱۰ هزار و ۴۰۰ مورد مربوط به بازرسی اماکن عمومی است.

وی با اشاره به انجام ۳۳ هزار و ۶۸۵ مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی و ۲۱ هزار و ۶۰۴ مورد بازرسی از مراکز اقامتی افزود: در طول این مدت ۱۸۳ هزار و ۶۳ مورد اخطار کتبی صادر ،۲۳ هزار و ۸۵۰ مورد به مراجع قضائی اعلام شده و ۶۵۹۳ مورد پلمب صورت گرفته است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: در بازه زمانی مذکور ۱۵ هزار و ۵۵۸ مورد نمونه‌برداری غذایی ۷۸۴ هزار و۵۱۴ مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی و یک میلیون و۴۳۴ هزار و ۸۶۰ مورد سنجش پرتابل محیط و مواد غذایی انجام و یک میلیون و ۶۸۳ هزار و ۱۳۸ کیلوگرم / لیتر مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم شده است.

کد خبر 854612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.