به گزارش ایمنا، میثم بکتاشیان با بیان اینکه رویکرد برنامههای جنبی دوره سی و پنجم، حوزه مسئولیت اجتماعی جشنواره است، اظهار کرد: برای تحقق رویکرد برنامههای شهری، زمینهای فراهم میشود که تشکلها، سمنها و افراد حقیقی فعال در حوزه کودک و نوجوان بتوانند از بستر جشنواره و حضور خانوادهها و کودکان آنها استفاده کرده و بازاریابی اجتماعی داشته باشند.
وی افزود: رویداد سرزمین زندگی در همین راستا تعریف شده است تا این مجموعهها محصولات و برنامههایشان را به مخاطبان خود یعنی کودکان، نوجوانان و خانواده آنها معرفی کنند.
مدیر اجرایی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در رابطه با بخشهای رویداد سرزمین زندگی عنوان کرد: این رویداد مجموعه متنوعی از برنامهها و خدمات است که شهروندان میتوانند از ۱۷ تا ۲۱ مهرماه از آنها بهرهمند شوند؛ در کنار برنامه شبانه با حضور هنرمندان حوزه کودک و نوجوان، یک سایت نمایشگاهی و خدماتی طراحی شده که ابعاد مختلف دارد.
وی خاطرنشان کرد: تشکلهای حمایتی فعال در موضوع کودک و نوجوان میتوانند در زمان مشخص شده برای شرکت کردن در این رویداد ثبتنام کنند تا پس از ارزیابی، به تشکلهای منتخب غرفههایی در سایت نمایشگاهی این رویداد ارائه شود.
بکتاشیان با اشاره به سایر برنامههای سایت نمایشگاهی رویداد سرزمین زندگی در حوزه کودک و نوجوان گفت: استیج، معرفی نوجوانان نخبه شهر، بازی و تفریح و بخشهای خدماتی کودک و نوجوان از جمله مباحث درمانی و سلامت کودکان برنامههای پیشبینی شده در این رویداد هستند.
وی ادامه داد: برخی برندهای تولید کننده محصولات غذایی سالم نیز در بخش نمایشگاهی فعالیت میکنند، همچنین در بخش جوانی جمعیت، برنامه ویژهای برای خردسالان ۱ تا ۴ سال به همراه والدینشان پیشبینی شده است.
مدیر اجرایی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: این برنامه تجربه جدیدی است که تشکلهای فعال در حوزه کودک و موسساتی که در حوزه اقتصاد فرهنگ کودک و نوجوان فعالیت میکنند، در کنار جشنواره حضور داشته باشند و امید است این تجربه جدید باعث ایجاد سنت حسنه در کنار جشنواره شود.
نظر شما