تاثیر ظرفیت‌های نوین در کنترل و بهبود سلامت غذایی

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه سلامت غذایی و محیط و کار یکی از مباحث حایز اهمیت بوده که در حوزه سلامت مورد توجه است، گفت: استفاده از ظرفیت‌های نوین می‌تواند در کنترل و بهبود سلامت غذایی، محیط و کار موثر باشد.

به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی با اشاره به اینکه سلامت غذایی و محیط و کار یکی از مباحث حائز اهمیت بوده که در حوزه سلامت مورد توجه است، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های نوین می‌تواند در کنترل و بهبود سلامت غذایی و محیط و کار مؤثر باشد.

وی ادامه داد: تفاهم‌نامه ارتقای توان فناورانه در راستای نظارت هوشمندانه در زمینه کاهش و کنترل آلاینده‌ها و تقلب مواد غذایی است که این فرصت را در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهد تا با استفاده از فناوری‌های نوین با حداقل زمان و نیرو بسیاری از موارد را کنترل کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: یکی از دغدغه‌های ما کنترل بازار در راستای غذاهای بهداشتی و تقلبی بوده تا با کنترل و نظارت صحیح، مردم فرآورده‌های سالم مصرف کنند، برای کنترل غذاهای موجود در بازار راهکارهای بسیار متفاوتی اجرا می‌شود، روزبه‌روز این راهکارها باید به سمت استفاده از فناوری‌های نوین حرکت کند

وی با بیان اینکه تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری منعقد شده است، اضافه کرد: این تفاهم‌نامه فرصتی در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهد که در راستای سلامت غذایی گام بردارد، که به طور قطع نتایج این تفاهم‌نامه به سلامتی مردم بازمی‌گردد.

به گزارش ایمنا، بر اساس تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، ارتقای توان فناورانه در راستای نظارت هوشمندانه در زمینه کاهش و کنترل آلاینده‌ها و تقلب مواد غذایی و محصولات کشاورزی آلاینده‌های محیطی و شغلی با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان مورد تاکید قرار خواهد گرفت.

کد خبر 630518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.