به گزارش ایمنا، مهنوش صاحبدل اظهار کرد: با توجه به اینکه بعد از ماه مبارک رمضان که وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، توصیه میشود که روزهداران در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند.
وی افزود: بعد از ماه مبارک رمضان غذاها را در حجم کم و در تعداد وعده بیشتر میل کرده و در طول روز سه وعده غذای اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و دو تا سه میانوعده مصرف کنید.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری از چربی و مواد غذایی را در نقاط مختلف ذخیره میکند. به مرور زمان چربیهای ذخیره شده تغییر رنگ داده و فشرده میشوند و احتمال اینکه مورد استفاده مجدد قرار بگیرند، بسیار کم میشود.
صاحبدل گفت: روزهداری به بدن فرصتی میدهد تا این چربیها را از ذخایر آن آزاد کرده، مصرف کند و پس از پایان روزهداری به جای آن چربی تازه و مناسبتری جایگزین کند.
منبع: مهر
نظر شما