پیگیری بیمه هنرمندان صنایع‌دستی

معاون صنایع‌دستی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تشکیل کارگروه ویژه به‌منظور پیگیری بیمه هنرمندان صنایع‌دستی خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط‌عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، پویا محمودیان صبح امروز _چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۹_ گفت: موضوع بیمه همواره یکی از مهمترین مطالبات هنرمندان صنایع‌دستی است. به همین منظور در نشستی روز دوشنبه ۱۹ خرداد با معاون اول رئیس‌جمهوری، مقرر شد کارگروه ویژه‌ای برای پیگیری بیمه هنرمندان صنایع‌دستی تشکیل شود.

وی در این برنامه زنده تلویزیونی با تبریک فرا رسیدن ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع‌دستی، گفت: در حال حاضر ۲۹۵ رشته فعال صنایع‌دستی داریم و ۷۵ درصد فعالان صنایع‌دستی را بانوان تشکیل می‌دهند.

معاون صنایع‌دستی کشور با بیان اینکه ایران سومین کشور تولیدکننده صنایع‌دستی از نظر تنوع به حساب می‌آید، افزود: این در حالی است که با ثبت ۱۱ شهر و سه روستا، رتبه اول ثبت شهرها و روستاهای جهانی را داریم.

وی گفت: یکی از رسالت‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ترویج و معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی در شهرها و روستاهای ثبت جهانی است تا زمینه آشنایی هرچه بیشتر گردشگران با این شهرها و روستاها فراهم شود.

محمودیان ادامه داد: صنایع‌دستی بیشتر جنبه تزئینی داشت و شاید نگاه‌ها به صنایع‌دستی در گذشته به‌عنوان یک کالای لوکس بود، اما در حال حاضر صنایع‌دستی کاربردی شده و در زندگی افراد حضور دارد.

وی تاکید کرد: خوشبختانه حجم صادرات صنایع‌دستی ایرانی نیز بسیار خوب است، به گونه‌ای که بر اساس آمار رسمی و گمرکی ۲۷۳ میلیون دلار صادرات صنایع‌دستی داشتیم که با احتساب صادرات چمدانی پیشی‌بینی ما این است که ۵۰۰ میلیون دلار صادرات صنایع دستی انجام شده است.

محمودیان عنوان کرد: سال ۹۸ سال سختی برای هنرمندان صنایع‌دستی بود چراکه با سیل آغاز شد و با کرونا به پایان رسید، اما با توجه به تدابیری که انجام شده و برنامه‌ریزی‌ها، امید داریم در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان "جهش تولید" نام‌گذاری شده، شاهد رونق هرچه بیشتر صنایع‌دستی باشیم.

او افزود: به‌منظور حمایت هرچه بیشتر از هنرمندان صنایع‌دستی، برنامه‌های بسیار خوبی برای آن‌ها تدارک دیده شده است.

کد خبر 428106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.