«یلدای جوانی» برنامه یلدایی شبکه سه/ قسمت پایانی «میراث» روی آنتن شبکه دو می‌رود

پخش «یلدای جوانی» به مناسبت شب یلدا از شبکه سه سیما و قسمت آخر سریال «میراث» از شبکه دو، اهم اخبار تلویزیون امروز هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، گروه اجتماعی شبکه سه ویژه برنامه «یلدای جوانی» را از امشب چهارشنبه ۲۶ آذر به روی آنتن برده است.

«یلدای جوانی» در پنج شب از چهارشنبه ۲۶ آذر تا یکشنبه ۳۰ آذر از ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۴ ساعت پخش می‌شود. در این برنامه میهمانانی چون حامد شاکرنژاد، حجت‌الاسلام ساروقی، سیاوش طهمورث، امیرحسین صدیق، مریم سعادت، سیما تیرانداز و … در کنار خوانندگان مطرح کشورمان حضور دارند.

امسال شبکه سه در یک کار منحصر به فرد قرار است جوان برتر سال در چهار حوزه علمی، هنری، ورزشی و اجتماعی را با نظرسنجی مردمی انتخاب کند.

ایمان قیاسی، مژده خنجری و… اجرای این برنامه را به عهده دارند.

«یلدای جوانی» جشنواره‌ای برای انتخاب جوان برتر سال با همکاری معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان است.

قسمت آخر سریال «میراث» امشب روی آنتن شبکه دو

قسمت هفدهم و پایانی سریال «میراث» که روایتی متفاوت از زندگی یک روحانی جوان است، امشب پنجشنبه ۲۷ آذر روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.

«میراث» عنوان مجموعه طنز اجتماعی با رویکردی ملّی به تهیه‌کنندگی کمیل سوهانی و کارگردانی امین امانی است که از ۸ آذرماه روی آنتن شبکه دو رفت. این سریال امشب؛ پنجشنبه شب ۲۷ آذرماه به پایان می‌رسد.

سریال «میراث» در فضایی واقع‌گرا و اجتماعی با نگاهی طنز، اهمیت تولید ملّی، خوداتکایی اقتصادی نسل جوان و نقش سازنده روحانیت و نهادهای مردمی در پیشبرد مسیر توسعه کشور را بازتاب می‌دهد. درون‌مایه این سریال بر مواجهه یک طلبه جوان با چالش‌های پیش‌بینی‌نشده و تلاش او برای عبور از موانع اقتصادی و اجتماعی متمرکز است.

این سریال، با روایتی متفاوت از زندگی یک روحانی جوان، توجه مخاطبان تلویزیون را جلب کرده و بر اساس بازدید تلوبیون مورد استقبال و رضایت تماشاگران قرار گرفته است.

در سریال «میراث» بازیگرانی از جمله لعیا زنگنه، داریوش کاردان، ثریا قاسمی، آرش نوذری، بهرام ابراهیمی، امیرحسین صدیق، محمد شیری، زهرا سعیدی و … ایفای نقش کرده‌اند. همچنین، برخی از دیگر بازیگران این مجموعه عبارتند از آرام جعفری، شراره رخام، رامین راستاد، کیاوش زارع‌طلب، نصرالله رادش، وحید شیخ‌زاده، پیام احمدی‌نیا، بهراد خرازی، سمیه مهدی‌پور و علی قلیچ خانی.

کد خبر 933704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.