کیفیت آرد گلستان مطلوب است

مدیرکل استاندارد استان گلستان با اشاره به کیفیت بالای گندم تولیدی استان گفت: بر اساس شاخص‌های فنی و استاندارد، هیچ‌گونه بحران یا مشکل کیفی در آرد تولیدی گلستان وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، داوود مزیدی صبح امروز – دوشنبه چهاردهم مهر- در نشست خبری با رسانه‌های استان درباره وضعیت کیفی آرد استان اظهار کرد: به واسطه برخورداری از گندم باکیفیت، استان گلستان در شاخص‌های استاندارد آرد وضعیت بسیار خوبی دارد و از این حیث مشکلی در زنجیره تولید و مصرف وجود ندارد.

وی با بیان اینکه کیفیت آرد به نوع مصرف و تناسب با نان تولیدی بستگی دارد، افزود: یکی از الزامات کیفیت آرد، تناسب نوع آرد با نوع نان است، به‌عنوان نمونه، آرد بربری باید برای نان بربری استفاده شود و آرد لواش برای نان لواش، این تناسب نقش مهمی در کیفیت نهایی نان دارد.

مدیرکل استاندارد گلستان درباره عوامل مؤثر بر کیفیت آرد گفت: شاخص‌های کیفیت آرد در بازه‌های زمانی مختلف ممکن است تغییر کند، برای مثال در ابتدای فصل برداشت، گندم ممکن است شاخص پروتئینی پایین‌تری داشته باشد که در آن مقطع، کیفیت نان را تا حدی تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما این موضوع موقتی است و در فرآیند نظارت اصلاح می‌شود.

وی با تأکید بر نقش نظارتی اداره‌کل استاندارد اظهار کرد: ما در این زنجیره وظیفه نظارت را بر عهده داریم. این نظارت در دو بخش نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی آرد و ارسال آن به آزمایشگاه برای بررسی شاخص‌های کیفی، و نمونه‌برداری از آرد مصرفی در نانوایی‌ها برای اطمینان از مطابقت کیفیت محصول با استاندارد انجام می‌شود.

مزیدی با بیان اینکه سامانه ثبت شکایات برای نانوایان و شهروندان فعال است، افزود: هرگونه مورد نداشتن تطابق در کیفیت آرد می‌تواند از طریق شماره ۱۵۱۵، پیامک یا درگاه اینترنتی ثبت شود، ما به‌صورت فوری موضوع را بررسی، نمونه‌برداری و پیگیری می‌کنیم تا مشکل برطرف شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با نظارت مستمر دستگاه‌های اجرایی و همکاری نانوایان، روند کیفیت آرد و نان در استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و جای نگرانی از بابت شاخص‌های کیفی وجود ندارد.

کد خبر 912534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.