شیوه‌های سنتی تعلیم و تربیت مانع بروز خلاقیت‌های دانش‌آموزان می‌شود

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مخاطرات ادامه شیوه‌های سنتی تعلیم و تربیت گفت: در چنین حالتی یادگیری پایدار و امکان بروز خلاقیت‌های دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست و اگر دانش‌آموزان به این سیستم آموزشی تعلق خاطر نداشته باشند مرجعیت آموزش و پرورش تضعیف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش، رضوان حکیم‌زاده امروز- چهارشنبه هشتم مرداد- در همایش طرح‌ها و برنامه‌های معاونت آموزش ابتدایی استان در تالار مرکزی رشت با اشاره به اهتمام دولت چهاردهم در مدرسه‌سازی اظهار کرد: مدرسه‌سازی مقدمه نگاه تحولی در نظام تعلیم و تربیت است چرا که این نگاه باعث تغییر در فضای یادگیری می‌شود.

وی با تبیین تفاوت‌های بین نسلی در ایران امروز افزود: در حالی که در نسل دانش‌آموزی گذشته مرجعیت تام با کتاب درسی و معلم بود ولی امروزه دانش‌آموزان با پرسش‌گری و جستجوگری به دنبال مسیرهای نوینی برای رسیدن به پاسخ‌های سوالات خویش هستند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مخاطرات ادامه شیوه‌های سنتی تعلیم و تربیت گفت: در چنین حالتی یادگیری پایدار و امکان بروز خلاقیت‌های دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست و اگر دانش‌آموزان به این سیستم آموزشی تعلق خاطر نداشته باشند مرجعیت آموزش و پرورش تضعیف می‌شود.

وی با اشاره به در پیش بودن آغاز سال نو تحصیلی خاطرنشان کرد: به دنبال مهر متفاوت هستیم که در آن دانش‌آموزان با ورود به محیطی با نشاط حس تعلق داشته باشند.

حکیم زاده با تأکید بر نقش تعیین‌کننده معلمان در فرآیند تعلیم و تربیت اضافه کرد: معلمان چون با ذهن‌ها سر و کار دارند پیشران تغییرات هستند و در بسیاری از برنامه‌های تحولی آنان در وسط میدان هستند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره زمان‌بر بودن تحولات در آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش نقطه درست تحول در جامعه است چرا که محصول ما انسان‌سازی است که نتایج توجه به این دانش‌آموزان در دهه‌های آینده مشخص می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت دمیدن حس تعلق به میهن گفت: جنگ ۱۲ روزه در کنار تلخی‌هایش فرصت‌هایی را هم برای ترویج حس وطن‌دوستی ایجاد کرد که با چندین پویش هم امکان‌پذیر نبود.

کد خبر 890141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.