انواع نوشیدنی های مناسب فصل تابستان + طرز تهیه

تابستان فصلی گرم است که گرمای هوا و تعریق زیاد نیاز به مصرف نوشیدنی‌ها را در این فصل افزایش می‌دهد. گزینه‌های زیادی برای تهیه نوشیدنی در فصل تابستان وجود دارد که برخی از رایج ترین آنها در ادامه معرفی شده اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نوشیدنی‌های خنک در فصل تابستان علاوه بر رفع عطش برای از بین بردن خستگی و افزایش انرژی نیز مناسب است. در روزهای گرم، تنها نمی‌توان با آب رفع تشنگی کرد، چراکه افت فشار و گرمازدگی در روزهای گرم بیشتر است. خوشبختانه جایگزین‌های زیادی برای آب وجود دارد که می‌توان از طریق آن‌ها هیدراته ماند و دمای بدن را متعادل نگه داشت.

نوشیدنی‌های فصل گرما برای رفع خستگی و عطش بعد از ورزش یا فعالیت روزمره در دسته‌بندی‌های نوشیدنی‌های طبیعی و مصنوعی مصرف می‌شوند، بنابراین خوب است از میوه‌های تازه و خوشمزه این فصل برای درست کردن نوشیدنی‌های سالم استفاده کنیم.

نوشیدنی تابستانه

لیموناد

لیموناد یکی از نوشیدنی‌های تابستانی معروف است. برای تهیه لیموناد گازدار از آب گازدار استفاده و بعد از جوشاندن آب و شکر، آب لیمو را به همراه پوست رنده شده لیمو با آب و شکر مخلوط کنید. محلول را ۵ دقیقه حرارت دهید، سپس از صافی بگذرانید و پوست لیموها را جدا کنید. در نهایت آب گازدار را به این شربت اضافه کنید، با حلقه‌های لیمو، برگ نعنا و یخ تزئین و نوش جان کنید.

موهیتو

موهیتو یکی از انواع نوشیدنی‌های سرد و خنک است. موهیتو را می‌توانید با عرق نعنا و نعنای کوبیده شده درست کنید. در طرز تهیه نوشیدنی خنک موهیتو با عرق نعنا باید عرق نعنا، آب، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. وقتی دانه‌های شکر حل شدند، قالب‌های یخ را اضافه کنید.

آب هندوانه

آب هندوانه یکی از پرطرفدارترین و گواراترین نوشیدنی‌های طبیعی است که در فصل تابستان بسیار رایج است که به‌راحتی می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. برای تهیه آب هندوانه، کافی است هندوانه را خرد کرده، هسته‌های آن را جدا کنید و سپس در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

انواع فالوده (گرمک و طالبی)

گرمک یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل تابستان است و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است. گرمک ملین است و سرشار از ویتامین هایA وC و سلولز است، همچنین تشنگی را در تابستان تسکین می‌دهد.طالبی نیز یکی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین میوه‌های تابستان است که دارای خواصی از جمله آب‌رسانی به بدن، تقویت سیستم ایمنی، دارای انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه است.

برای تهیه فالوده، کافی است میوه را خرد کنید، هسته‌های آن را جدا کنید و سپس در مخلوط کن بریزید و میکس کنید.

نوشیدنی تابستانه

شربت آلبالو

آلبالو میوه‌ای پرخاصیت و سرشار از مواد مغذی بوده که دارای فواید متعددی برای سلامتی است. آلبالو میوه‌ای غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و دارای خواص ضدالتهابی است که به محافظت از سلول‌ها و کاهش التهاب کمک می‌کند. این میوه با داشتن پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها به کنترل فشارخون و سلامت قلب کمک می‌کند و کورستین موجود در آن برای تنظیم قندخون مفید است. آلبالو خواص ضدباکتریایی دارد که برای پوست مفید است و آب آلبالو می‌تواند به چربی‌سوزی و کاهش وزن کمک کند.

شربت خاکشیر

شربت خاکشیر یکی از بهترین انتخاب‌ها برای روزهای گرم و آفتابی تابستان است. در واقع این نوشیدنی یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین شربت‌های خانگی است که علاوه بر خنکی و شادابی که در تابستان فراهم می‌کند فواید زیادی هم برای سلامتی دارد. تنوع شربت خاکشیر بسیار زیاد است و می‌توان این شربت را با ترکیب‌های متفاوتی می‌توان تهیه کرد. به همین دلیل برای پذیرایی از مهمانان عالی است. برای تهیه خاکشیر معمولی، ابتدا خاکشیر را در یک کاسه پر از آب بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند. سپس خاکشیر را از صافی رد کنید و با آب آن را چند بار بشویید. سپس آن را داخل پارچ بریزید و آب خنک را اضافه کنید. در مرحله بعدی شکر را کم‌کم داخل پارچ بریزید و هم‌زمان با قاشق هم بزنید تا شکر کامل حل شود. بعد از آن‌که شکر کامل حل شد، گلاب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. دقت کنید تکه‌های یخ را در لیوان بریزید و شربت آماده شده را برای بار آخر هم بزنید و در لیوان بریزید. از زعفران و تخم شربتی نیز می‌توان در تهیه شربت خاکشیر استفاده کرد.

شربت تخم شربتی

تخم شربت از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار مؤثر است. ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و ۲ تا ۳ بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه ۲ بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید. ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق بماند تا باز شود. بعد آن را با شکر، آبلیمو، گلاب و ۴ لیوان آب خوب مخلوط کنید و برای مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده و طعم‌دار شود.

کد خبر 880267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.