عیادت حاجی‌میرزایی و کولیوند از امدادگران و مجروحان حادثه‌دیده در حملات رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر رئیس جمهوری به همراه رئیس جمعیت هلال‌احمر از امدادگران و مجروحان حادثه‌دیده در حملات رژیم صهیونیستی عیادت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای سازمان صداوسیما، محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور به همراه پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از مجروحان حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی در محل ساختمان شیشه‌ای سازمان صداوسیما عیادت و با حادثه‌دیدگان این حملات دیدار و گفت‌وگو کردند.

بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با حضور در یک مرکز درمانی، از امدادگران مجروح هلال‌احمر در جریان امدادرسانی به آسیب‌دیدگان در حملات صهیونیستی عیادت و از فداکاری‌ها و ایستادگی این نیروهای جان‌برکف قدردانی و ضمن گفت‌وگو با امدادگران، بر تداوم حمایت همه‌جانبه از نیروهای عملیاتی در خط مقدم تأکید کرد.

کد خبر 876912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.