به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت آموزش و پرورش عاطفه سادات مدبرنژاد با اشاره به اهمیت تربیت فرزندان، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت به عنوان فرایندی تعاملی تعریف شده است.
وی افزود: اگرچه نهادهای مختلفی در زمینه تربیت فرزندان فعالیت میکنند، اما خانواده به عنوان اولین و مهمترین نهاد در این زمینه نقشآفرینی میکند و پس از آن، مدرسه به عنوان رسمیترین نهاد در کنار خانواده قرار میگیرد.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان گفت: خانواده و مدرسه هدف مشترکی را دنبال میکنند که همان تربیت فرزندانی رشد یافته و بالنده از نظر جسمی و شخصیتی است.
وی تصریح کرد: برای طی کردن مسیر درست تربیتی، والدین نیازمند کسب مهارتهای لازم هستند و اینجا است که کلاسهای آموزش خانواده اهمیت پیدا میکنند.
مدبرنژاد ادامه داد: افراد در تمام زمینهها آگاهی کافی ندارند و نیاز است مهارتهای لازم را فرا بگیرند تا بتوانند در مسیر تربیتی فرزندان خود نقش مؤثری ایفا کنیم. کلاسهای آموزش خانواده که در مدرسه برگزار میشوند، در راستای توانمندسازی والدین طراحی شدهاند و موضوعات این کلاسها متناسب با دغدغهها و مسائلی است که والدین با آنها مواجه هستند.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان با اشاره به مثالهایی مانند کنترل وزن فرزندان، اضافه کرد: مدرسان آموزش خانواده که از میان معلمان توانمند و علاقهمند انتخاب شدهاند، میتوانند در چنین مواردی والدین را یاری دهند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر دورههای حضوری که در مدارس برگزار میشود، دورههای برخط نیز از طریق کانال اولیا و مربیان در شبکه شاد ارائه میشوند تا والدین بتوانند در هر زمان از این آموزشها بهرهمند شوند.
مدبر نژاد گفت: از والدین درخواست میکنم تا کلاسهای آموزش خانواده را جدی بگیرند و در صورت دریافت دعوتنامه از سوی مدارس، حتماً در این دورهها شرکت کنند، چون این آموزشها میتوانند نقش مهمی در بهبود فرایند تربیتی فرزندان ایفا کنند.
نظر شما