بسیج، از ترور رسانه‌ای تا تبیین واقعیت

اگر بسیج اراده‌های مردم نبود، شاید عبور از گردنه‌های دشوار تاریخی هرگز برای ملت ایران محقق نمی‌شد؛ این موضوعی است که سبب شده است تا دشمن همواره در پی تخریب و ترور شخصیتی نهاد مردمی بسیج باشد، نقشه‌ای که تنها با سپر تبیین می‌توان با آن مقابله کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، از زمان تشکیل بسیج در سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی (ره) این نهاد مردمی همواره نقش مهمی در عرصه‌های مختلف ایفا کرده است. استفاده از پتانسیل «مردم برای مردم» در قالب بسیج مستضعفین ابتکاری بود که امام خمینی (ره) به خوبی متوجه آن شد و با صدور فرمان تشکیل بسیج آن را به فعلیت رساند؛ پتانسیلی که به گفته مقام معظم رهبری همواره در میان مردم ایران وجود داشت، اما هرگز به صورت نظام‌مند طرحی برای بهره‌برداری حداکثری از آن ریخته نشده بود، پتانسیلی که پیش‌تر در جریاناتی مانند بسیج مردم ایران برای تحریم تنباکو به فتوای میرزای شیرازی، همچنین در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، جلوه‌هایی از قدرت آن نمایان شده بود.

گزاف نیست که بگوییم اگر روحیه بسیج در میان ملت ایران وجود نداشت، هرگز امکان عبور از بحران‌های ابتدای انقلاب، جنگ هشت‌ساله، مبارزه با گروهک‌ها و منافقین و چالش‌ها و بحران‌های متعدد از ابتدای سال ۵۷ تا امروز، برای ملت ایران فراهم نمی‌شد، زیرا همین روحیه است که همواره سبب شده است تا مردم ایران در مواجهه با چالش‌ها، متحد شوند و با نگاه به رهنمودهای ولی زمان خود، به چاره‌جویی و حل مشکلات بپردازند، بنابراین این روحیه همانطور که بارها در بیانات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تکرار شده است، مختص به یک سازمان خاص تحت عنوان بسیج نیست و در واقع نوعی تفکر، فرهنگ و سبک زندگی است که در میان مردم متجلی شده است.

بسیج، از ترور رسانه‌ای تا تبیین واقعیت

فرهنگی که رهبر معظم انقلاب در وصف آن می‌گویند: «فرهنگ مجاهدان گمنام است، همین‌طور که در فرمایش امام هم به همین معنا اشاره شده فرهنگ مجاهدان بی‌توقّع است؛ خطرپذیری است، نترسیدن است؛ خدمتگزاری است برای همه و برای کشور؛ از خود برای دیگران مایه گذاشتن است؛ حتّی مظلوم شدن برای اینکه مظلوم را رهایی ببخشد. دیدید در این قضایای اخیر (سال ۱۴۰۱) بسیجی‌های مظلوم، خودشان مظلوم واقع شدند برای اینکه نگذارند ملت، مظلومِ یک مشت اغتشاشگر غافل یا جاهل یا مزدور بشود؛ خودشان مظلوم واقع می‌شوند برای اینکه جلوی ظلم دیگران را بگیرند؛ به خودشان ناامیدی راه نمی‌دهند؛ این یکی از بخش‌های مهمّ فرهنگ بسیجی است.»

نقش بسیج در عبور از بحران‌های مختلف انقلاب نوپای اسلامی، همچنین تأثیری که این نهاد بعد از تشکیل رسمی در حفظ امنیت، رشد، سازندگی، پیشرفت و امدادرسانی بی‌مزد و منت به مردم در سراسر کشور داشته است، مسئله‌ای است که باعث می‌شود دشمن نیز همواره به دنبال راهی برای ضربه زدن به آن باشد و در این راه از هیچ کاری دریغ نکند. در همین راستا یکی از راهبردهای اساسی دشمنان ایران از ابتدا، تلاش برای تخریب وجهه مردمی و انقلابی بسیج به کمک ابزار شایعه، دروغ‌پراکنی و ایجاد نفرت بوده است، راهبردی که همواره سعی داشته از بسیج چهره‌ای خشن، غیرمردمی، تندرو و بدون منطق به تصویر بکشد و در اذهان عمومی قالب کند.

در مقابل نیز در کلام امامین انقلاب همواره بر دشمن‌شناسی و بصیرت‌افزایی، به عنوان پادزهری برای مقابله با دشمن تاکید شده است و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین رابطه در سخنرانی سال گذشته خود در دیدار با بسیجیان فرمودند: «گفتیم آسیب‌پذیری دشمن را بشناسید. یکی از آسیب‌پذیری‌های دشمن، روشن‌بینی شما است. شما که روشن‌بین باشید، او آسیب می‌بینند. سعی کنید روشن‌بینی خودتان را افزایش بدهید. دشمن دنبال این است که بر مغزها تسلط پیدا کند. تسلّط بر مغزها برای دشمن خیلی باارزش‌تر از تسلط بر سرزمین‌ها است. اگر مغز ملتی را توانستند تصرف کنند، آن ملت سرزمین خودش را دودستی به دشمن تقدیم می‌کند.»

بسیج، از ترور رسانه‌ای تا تبیین واقعیت

باید واقعیات را به جوانان نشان دهیم

سیدجلال حسینی، معاون سیاسی سازمان بسیج در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، به تشریح جنگ رسانه‌ای دشمن با ترور بسیج و ضعف در برابر این نهاد انقلابی پرداخت و اظهار کرد: باید دید دشمن کجا را مورد هدف خود قرار داده است، هر جا را توپخانه‌های دشمن بزند معلوم است که ما در آنجا خوب عمل کرده‌ایم و به قول شهید همت «هر موقع در مناطق جنگی راه را گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می‌کوبد همان جبهه خودی است.»

وی با بیان اینکه یکی از اهداف دشمنان ما بسیج و فرماندهان بسیج است و همین مسئله نشان می‌دهد که بسیج خوب عمل کرده است، افزود: طبیعی است که دشمن سعی دارد واقعیت‌های را تحریف کند، اما ما باید واقعیات را به جوانان و مردم نشان دهیم که متأسفانه در این زمینه ضعف داریم.

معاون سیاسی سازمان بسیج تصریح کرد: ما سال به سال از نظر رسانه وضعیت بهتری پیدا کرده‌ایم و لازم است فرصت‌ها و امکانات را صرف تبیین و رسانه‌ها کنیم تا بتوانیم واقعیت‌ها را به جوانان منتقل کنیم؛ به‌طور قطع اگر واقعیات گفته شود، جوانان می‌پذیرند.

وی با اشاره به اینکه اندیشه بسیجی در دنیا سرایت پیدا می‌کند، در خصوص تظاهرات مردم سراسر جهان در حمایت از مردم فلسطین اذعان کرد: اینکه مطرح کردند جمهوری اسلامی ایران در لندن و پاریس مردم را در دفاع از فلسطین به خیابان‌ها کشانده نشان می‌دهد، با وجودی که در این تجمعات ساختار بسیج حاکم نیست، اما اندیشه و تفکر بسیجی ایجاد شده است.

بسیج، از ترور رسانه‌ای تا تبیین واقعیت

مظلومِ تروریست، ظالمِ مظلوم؟!

حسینی یکی از شیوه‌های دشمن در جنگ رسانه‌ای را القا و تحریف واقعیت‌ها دانست و گفت: در این شیوه جای شهید و جلاد عوض می‌شود، به‌طوری که مظلوم را تروریست و ظالم را مظلوم نشان می‌دهند.

وی تاکید کرد: با حوادثی که در غزه رخ داد می‌توان بسیاری از حقایق را به مردم گفت؛ دشمنان به‌طور دائم القا می‌کردند که مسلمانان تروریست هستند، اما از جانب خود صهیونیست‌ها مطرح شد که فلسطینی‌ها با زنان و کودکان آن‌ها کاری نداشته‌اند و در عوض رژیم صهیونیستی نسل‌کشی و تعداد زیادی کودک را قتل‌عام کرد.

معاون سیاسی سازمان بسیج در ادامه با اشاره به خدمت‌رسانی بسیجیان در عرصه‌های گوناگون افزود: بسیجی خود را گِل‌آلود می‌کند تا گِل از خانه مردم برطرف کند و همواره در خدمت مردم است؛ از این‌رو اگر صحنه‌های خدمت‌رسانی بسیج برای مردم بازگو شود، می‌توان مردم را از تحریف‌های دشمن در خصوص بسیج آگاه کرد.

باید به مبانی فکری دشمن حمله کنیم

وی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان مبانی فکری دشمن طبق فرموده رهبر معظم انقلاب حمله کرد، گفت: مبنای فکری دشمنان ما مادی گرایی و مدرنیته است؛ غرب اصول و روش‌های مابعدالطبیعه را به رسمیت نمی‌شناسد و هیچ اصل و ارزشی را نمی‌پذیرد؛ غرب دموکراسی را به معنی حق با اکثریت می‌پذیرد چون خواسته‌های بشری و رفاه را اصل می‌داند و چیزی به نام حقیقت و ارزش‌های معنوی را نمی‌پذیرد، بنابراین لازم است به مبانی فکری آنها تحت همین اصول حمله کنیم.

حسینی ادامه داد: مصادیق بارزی برای حمله به مبانی فکری دشمن وجود دارد که می‌توان به جنایات آنها در جنگ جهانی اول و دوم، کشتار سرخ‌پوستان به دست آمریکایی‌ها، کشتار در کشورهایی مثل ویتنام، لائوس، عراق، افغانستان و قتل‌عام فلسطینیان به دست رژیم صهیونیستی و حتی کشتار مسیحیان در زمان‌های قبل اشاره کرد.

وی تاکید کرد: بسیج در رسیدن به این هدف نقش مهمی دارد و از این فرصتی که ایجاد شده و صهیونیست‌ها نتوانستند با حماس برخورد کنند و در عوض مردم غزه را قتل‌عام کردند استفاده کند تا این حجم از وحشی‌گری را به مردم جهان نشان دهد.

معاون سیاسی سازمان بسیج ادامه داد: ما می‌توانیم مبانی فکری غربی‌ها را با توجه به چیزی که خودشان به آن معتقدند، نقد کنیم و مصادیق این تفکر را شرح دهیم که با این روش واقعیت تمدن غرب مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از اندیشمندان غربی معتقدند کاری که رژیم صهیونیستی کرد تمدن غرب را نابود کرد و واقعیت این تمدن را نشان داد، خاطرنشان کرد: بسیجیان و نیروهای مردمی می‌توانند در انعکاس این واقعیت نقش خوبی را ایفا کنند.

کد خبر 706726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.