دوبل برگر؛ گوشت دوبله، ضرر دوبله!

خبرگزاری ایمنا: همبرگر از آن جمله فست فودهایی است که اگرچه از گوشت است و باز به مراتب از سوسیس و کالباس سالم‌تر است اما آنچنان هم بی‌ضرر نیست؛ بویژه وقتی دو گوشته شود!

به گزارش ایمنا فست فودها چه خوب و چه بد؛ چه طرفدار باشیم چه بیزار، این روزها جای خود را باز کرده‌اند و جزئی از برنامه غذایی شده‌اند. یکی از این فست فودها که این روزها خیلی محبوب شده و جز پرطرفداترین‌های منوی هر رستورانی است، دوبل برگر است؛ ساندویچی که دو همبرگر دارد.
میزان استاندارد مصرف روزانه گوشت بین ۸۰ تا ۱۰۰ گرم است ولی دوبل برگر تقریبا ۱۸۰ گرم گوشت دارد. این گوشت اضافی در بدن تجمع می‌یابد و باعث چاقی و دیگر مشکل‌ها می‌شود. بنابر اعلام انجمن دیابت امریکا دوبل برگر در توازن برنامه غذایی اختلال ایجاد می‌کند و ۳۵ درصد کلسترول و ۴۰ درصد چربی خون را افزایش می‌دهد و قند و نمک را هم بالا می‌برد. افزون بر این‌ها دوبل برگر بالغ بر ۵۴۰ کالری دارد و پنیر لا به لای آن هم ۱۰۰ کالری به آن اضافه می‌کند.
اگر کسی آنقدر گرسنه است که غذای دوبله سیرش می‌کند، بهتر است نان بیشتری بخورد و از مصرف بیشتر گوشت پرهیز کند.
/۱۰۴

کد خبر 69909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.