معرفی شرکت فعال در زمینه هوشمند سازی ساختمان (BMS)
هوشمند سازی ساختمان

تصور کنید یک عصر گرم تابستانی در حال رفتن به خانه هستید، با نزدیک شدن شما به خانه، چراغ‌ها روشن می‌شوند، بلندگوهای هوشمند موسیقی پخش می‌کنند و کولر گازی فضای داخلی خانه را خنک می‌کند.

به این ترتیب شما با ورود به خانه از یک هوای مطبوع لذت می‌برید و دیگر نیازی نیست تا برای رسیدن هوای خانه به درجه دلخواه، انتظار بکشید. شاید در گذشته زندگی در چنین شرایطی جزء داستان‌های تخیلی محسوب می‌شد. اما امروزه انجام چنین کارهایی دور از تصور نیست و می‌توان با استفاده از ابزارهای اینترنت اشیاء (IoT) و هوشمند سازی ساختمان به همه این امکانات دست یافت.

هوشمند سازی ساختمان به چه معناست؟

متخصصان حوزه هوشمند سازی با مجهز کردن ساختمان به ابزارهای هوشمند امکان کنترل شرایط مختلف ساختمان از راه دور را برای افراد ممکن می‌کنند. در گذشته هوشمند کردن ساختمان تنها با کنترل دما، نور و روشنایی، اعلام حریق و… محدود می‌شد. تعداد کمی از محصولات نیز وجود داشتند که امکان هوشمند کردن آنها بود، از طرفی برای کنترل هریک از ابزارها، باید برنامه خاص آن روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شد که بسیاری از آنها نیز با سیستم عامل‌های اندروید و آیفون سازگار نبودند.

اما امروزه تکنولوژی در این زمینه پیشرفت چشمگیری داشته و هوشمند سازی بسیار فراتر از این موارد رفته است. امروزه تقریباً هر محصولی که با برندهای شناخته شده به تولید رسیده، دارای نوعی فناوری «هوشمند» می‌ّباشد. این فناوری همراه با ظهور گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و دستیارهای صوتی، امکان کنترل محصولات هوشمند را برای عموم مردم فراهم کرده است.

هوشمند سازی ساختمان

نحوه کنترل و استفاده از ابزارهای هوشمند

ابزارهای هوشمند ساختمان را به سه طریق می‌توان کنترل کرد:

برنامه‌ها

به طور معمول هر شرکتی برای کنترل دستگاه هوشمند تولیدی خود، یک برنامه را در پلتفرم‌های موبایل، توسعه داده است. اما گاهی ممکن است که با نصب یک برنامه بتوان چندین دستگاه هوشمند را کنترل کرد.

دستیاران هوشمند

نوع پیشرفته ابزارهای کنترل لوازم هوشمند ساختمان، دستیاران صوتی می‌ّباشند. این برنامه‌ها از طریق دستوراتی که به صورت صوتی به آنها داده می‌شود، کار می‌کنند.

اتوماسیون

برخی از شرکت‌ها برنامه‌هایی طراحی کرده‌اند تا ابزارهای هوشمند، امکان برقراری ارتباط با یکدیگر را داشته باشند و یا با تغییر شرایط به صورت اتوماتیک شروع به کار کنند. به عنوان مثال زمانی که دمای اتاق از حدی که برای آن تعریف شده، بالاتر برود، سیستم تهویه و خنک‌کننده ساختمان به صورت خودکار شروع به کار می‌کند؛ و یا زمانی که ساعت هوشمند شما به ۵۰۰ متری خانه برسد، سیستم تهویه و چراغ‌ها روشن می‌شود.

مزایای هوشمند سازی ساختمان

- دستگاه‌های هوشمند از سیستم‌های امنیتی گرفته تا روشنایی و دستگاه‌های صوتی، سبب کاهش مصرف انرژی شده و همین عامل سبب صرفه‌جویی در هزینه قبوض آب و برق و سایر هزینه‌های خانوار می‌شود.

- هوشمند سازی امکان نظارت یکپارچه بر مجموعه وسیعی از سیستم‌های خانگی را فراهم می‌کند. چنین اتصالی به کاربران امکان می‌دهد از راه دور ترموستات‌ها را مدیریت و نظارت کنند، فیلم‌های دوربین‌های مدار بسته را بررسی کنند، چراغ‌های داخلی و خارجی ساختمان را مدیریت کنند و همه این کارها بدون نیاز به ترک محل انجام گیرد.

- امکان ایجاد تنظیمات دلخواه برای ابزارهای هوشمند وجود دارد. این تنظیمات به صورت سفارشی و بسته به کاربرد هر ابزار بنا به سلیقه کاربر انجام می‌شود.

- ابزارهای هوشمند سازی ساختمان سبب افزایش ایمنی و امکان نظارت کامل بر تمام رخدادهای ساختمان را فراهم می‌کنند. به این ترتیب هرگونه رخداد غیر طبیعی در ساختمان مانند انتشار دود، نشت آب، ورود غیرمجاز و… توسط سنسورها شناسایی شده و کاربر به سرعت از آنها مطلع می‌شود.

َشرکت هوشمند سازی ساختمان

آیا هوشمند سازی ساختمان کار دشواری است؟

حقیقت این است که دیر یا زود تمام ساختمان‌ها هوشمند خواهند شد. عده‌ای تنها به برخی از ابزارهای هوشمندسازی قناعت می‌کنند و عده دیگری ترجیح می‌دهند در ساختمانی کاملاً هوشمند زندگی کنند. این ساختمان‌ها مجهز به آینه هوشمند، استخر و جکوزی هوشمند، پرده برقی هوشمند، کنترل موسیقی هوشمند، تهویه مطبوع و سیستم امنیتی هوشمند، سیستم آبیاری و شوفاژ و پکیج هوشمند هستند. حتماً در آینده موارد بیشتری در ساختمان‌ها هوشمند سازی خواهند شد.

به طور کلی برای داشتن ساختمانی هوشمند به موارد زیر نیاز دارید:

مودم روتر برای اتصال به اینترنت، سنسورهای هوشمند سازی، دستگاه‌های مورد نیاز برای هوشمند کردن بخش‌های مختلف و تلفن هوشمند. در برخی دستگاه‌های هوشمند سازی یک هاب مخصوص به مودم متصل می‌شود که سیگنال‌های اختصاصی برای مدیریت دستگاه هوشمند ارسال می‌کند. اما در اکثر موارد اتصالات سیستم‌ها و ارتباطات بین آنها به وسیله امواج وای‌فای صورت می‌گیرد.

معرفی شرکت فعال در زمینه هوشمند سازی

شرکت نیتا صنعت هوشمند با داشتن کادری مجرب و متعهد و با پیشینه‌ای خوشنام از شرکت‌های مطرح در زمینه برق و هوشمند سازی ساختمان می‌باشد. این شرکت ۱۷ سال سابقه درخشان در زمینه‌های طراحی و اجرای تأسیسات الکتریکی ساختمان، برق صنعتی و اتوماسیون صنعتی، طراحی و اجرای سیستم‌های امنیتی و حفاظتی و شبکه و طراحی و اجرای سیستم‌های هوشمند ساختمان دارد.

نیتا صنعت هوشمند تا کنون با انجام بیش از ۱۸۰ پروژه بزرگ در زمینه برق و هوشمند سازی ساختمان رضایت ۹۵ درصدی مشتریان را به خود جلب کرده است. این شرکت، هوشمند سازی انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری در زمینه‌های کنترل روشنایی، کنترل سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی، سیستم‌های صوتی و تصویری، سیستم‌های هوشمند امنیتی و سیستم‌های هوشمند کنترل موتورخانه را در اقصی نقاط ایران به انجام رسانده است.

کد خبر 692291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.