صندوق‌ها و بازارگردان‌ها اجازه پنیک بازار را نخواهند داد / بورس به هیچ حمایتی نیاز ندارد

رئیس سازمان بورس گفت: همه تلاش ما این است که بازار ثانویه نیز رونق خوبی داشته باشد. انحراف‌هایی در بحث بازارگردانی ایجاد شده بود که مورد انتظار نبود، صندوق‌ها و بازارگردان با توجه به دستورالعملی که دارند اجازه پنیک بازار را نخواهند داد، با وضعیت فعلی، بازار به هیچ حمایتی نیاز ندارد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، مجید عشقی امروز _پنجشنبه هجدهم خردادماه_ در سومین روز پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی کشور و در جمع سهامداران، با بیان اینکه، سال ۹۹ تجربه و درس‌های فراوانی به سهامداران و سیاست‌گذاران داشت، اظهار کرد: درگذشته سهامداران فرآیندهای طولانی را طی می‌کردند و زیرساخت‌ها توسعه چندانی نداشت؛ با تجربیات سال ۹۹ سعی در بهبود زیرساخت‌ها و سامانه‌های معاملات و پس از معاملات داشته باشیم.

وی تصریح کرد: مراقبت از نحوه سرمایه‌گذاری و ابزارهای مختلف برای ثبات سرمایه یکی از اولویت‌های سازمان بورس است و استراتژی‌های فعلی به هیچ وجه قابل مقایسه با گذشته نیست.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: همه تلاش ما این است که بازار ثانویه نیز رونق خوبی داشته باشد. انحراف‌هایی در بحث بازارگردانی ایجاد شده بود که مورد انتظار نبود. صندوق‌ها و بازارگردان با توجه به دستورالعملی که دارند اجازه پنیک بازار را نخواهند داد. بازار به هیچ حمایتی نیاز ندارد. اگر دخالت بیجا در بازار اتفاق نیفتد، بازار مسیر خودش را طی خواهد کرد.

عشقی اظهار کرد: اتفاق‌های گذشته برای سیاست‌گذاران تجربه‌هایی را به همراه داشت و اکنون تصمیماتی که در خصوص صنایع مختلف وضع می‌شود با تأمل بیشتری اخذ خواهد شد. خوشبختانه در مجلس شورای اسلامی با استفاده از نظرهای کارشناسی، تصمیمات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی گفت: در سال جاری تمرکز بر هدایت به صحیح نقدینگی داریم. اگر در سال ۹۹ حتی یک سوم نقدینگی به درستی به تولید هدایت می‌شد، درآمد و سودآوری شرکت‌ها با افزایش چشم‌گیری رو به رو می‌شد اما متأسفانه هدایت به خوبی انجام نشد؛ از این رو از تجربیات گذشته در جهت هدایت منابع به طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌ها استفاده و توجه بر این اهم، استفاده خواهد شد.

رئیس سازمان بورس افزود: بازار از منظر بنیادی هیچ مشکلی ندارد. بازار مسیر خود را طی خواهد کرد. این روزها آمار تولید و فروش یک ماهه و دو ماهه شرکت‌ها با عدد رقم‌های بورس کالا، مطلوب است.

عشقی ادامه داد: حتی اگر کاهش نرخ دلار را داشته باشیم، روی فروش شرکت‌ها اثر نخواهد داشت. امیدواریم سودآوری شرکت‌ها مناسب باشد. همه تلاشمان را برای تشکیل و افزایش سرمایه شرکت‌ها خواهیم کرد.

وی گفت: عرضه خودرو در بورس کالا به شرکت‌ها بستگی دارد. هیچ مانعی برای عرضه شرکت‌ها وجود ندارد. متأسفانه میزان عرضه آنها تحت تأثیر تصمیمات سابق قرار گرفته است. دغدغه ما در حوزه خودرو ضرر نکردن تولیدکنندگان و رعایت صرفه و صلاح سهام‌داران بوده و هست. این صنایع نباید با تصمیمات غیرکارشناسی زمین بخورد، از هیئت مدیره این شرکت‌ها و مراجع بالاتر می‌خواهیم که این صنایع را در طولانی مدت سرپا نگه دارند.

وی در پاسخ به پرسش‌های مردمی گفت: متأسفانه برخی از نمادها برای مدت طولانی بسته مانده‌اند و بستن نماد راه‌حل صحیحی نیست.علی‌رغم عدم‌همکاری‌ها سعی در حل چالش‌های آن‌ها داریم چراکه سهامداران خرد نسبت به این موضوع دغدغه‌مند هستند.

عشقی اظهار داشت: از یک ماه گذشته بحث‌های جدی در هیئت مدیره در خصوص نماد معاملاتی بانک آینده داشته‌ایم. علت بسته بودن این نماد مواردی بوده که افشا شده است.

عشقی اظهار کرد: سازمان بورس نسبت به بسته ماندن نمادها بی‌توجه نیست و حل معضلات شرکت‌ها و بازگشایی تمامی نمادهای بسته در دستور کار قرار دارد. با تمرکز بر حل چالش شرکت‌ها امید می‌رود که دیگر هیچ نمادی به طور بلند مدت بسته نماند.

کد خبر 665924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.