استراتژی شهر آمریکایی برای کاهش تلفات ناشی از سوانح خیابانی

ایجاد قابلیت شناسایی رانندگی در مسیر اشتباه، رویکرد جدید سن‌دیگو در آمریکا برای کاهش تلفات ناشی از سوانح خیابانی خواهد بود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گزارش‌ها حاکی از آن است که در سال‌های بین ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲، رانندگی در مسیر اشتباه به مرگ ۱۷ شهروند اهل سن‌دیگو و وارد شدن آسیب جسمی جدی به بسیاری از مردم منجر شده است. در این راستا، مدیران شهر در نظر دارند از لیدار (Lidar) به عنوان فناوری شناسایی از راه دور، برای کشف تردد خودروها در مسیرهای اشتباه شهری بهره بگیرند تا از این طریق، به پیگیری وضعیت و کاهش سوانح خیابانی کمک کنند. این اقدام برای اولین بار در دو بزرگراه پرتردد شهر پیاده خواهد شد، با این حال مدیران ادعا کرده‌اند که در صورت اثربخشی پروژه، آن را در سایر معابر سن‌دیگو پیاده خواهند کرد تا از این طریق، ایمنی تمام کاربران نظیر عابران پیاده و دوچرخه‌سواران را افزایش دهند.

استراتژی شهر آمریکایی برای کاهش تلفات ناشی از سوانح خیابانی

افزایش ایمنی تردد

اگرچه در تمام شهرهای جهان، رانندگی در مسیر اشتباه به عنوان یکی از مخاطره‌آمیزترین روش‌های تردد شناخته و قوانین سختگیرانه‌ای برای برخورد با افراد متخلف در این زمینه اعمال شده است، با این حال همچنان بسیاری از رانندگان اغلب با هدف تسهیل تردد یا کاهش مسیر عبور و مرور خود در مسیرهای اشتباه رانندگی می‌کنند که این رویداد می‌تواند جان بسیاری از شهروندان را با تهدید جدی مواجه کند. رانندگی در مسیرهای اشتباه، به‌ویژه در معابری از شهر با کمترین نظارت نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی اتفاق می‌افتد که البته مدیران سن‌دیگو برای حل این مشکل در نظر دارند از یک فناوری بسیار پیشرفته یعنی لیدار برای کشف تخلفات بهره بگیرند.

این فناوری به شکل یک سیستم جدید در چهار بخش از دو بزرگراه شهری نصب خواهد شد و از طریق دسترسی به داده‌های زمان واقعی، رانندگی در مسیرهای اشتباه را به وسیله هشدارهایی به مرکز پردازش داده‌ها گزارش خواهد داد که این امر به سهم خود، مأموران راهنمایی و رانندگی را به اعمال اقدامات به‌موقع با هدف پیشگیری از وقوع بحران سوق خواهد داد. در واقع، زمانی که خودرو به اشتباه به منطقه اول ممنوعه وارد شود، چراغ‌های ال‌ای دی نصب شده در آن روشن و از این طریق به راننده هشدار داده خواهد شد، در مرحله دوم و در صورت عدم تغییر مسیر، چراغ‌های ال‌ای‌دی در منطقه دوم با ایجاد صدای بلند روشن می‌شود که این قابلیت، مأموران را به اقدام برای توقف حرکت خودرو سوق می‌دهد و از این طریق، مانع از وقوع حادثه می‌شود. ارسال داده‌ها به مرکز پردازش نیز مدیران شهر را قادر به اعمال اقدامات قانونی در مورد راننده متخلف خواهد کرد که به دنبال آن، گرایش سایر کاربران معابر به تخلف هنگام رانندگی کاهش خواهد یافت.

استراتژی شهر آمریکایی برای کاهش تلفات ناشی از سوانح خیابانی

کد خبر 661119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.