چه کسانی می‌توانند از کمپوت‌های صنعتی استفاده کنند؟

میوه‌های تازه و فصلی در مقایسه با کمپوت‌ها در اولویت مصرف قرار دارد، اما افرادی با شرایط خاص می‌توانند از کمپوت‌های صنعتی استفاده کنند.

به گزارش ایمنا، همه میوه‌ها در تمام فصول در دسترس نیستند به همین دلیل بیشترشان را به صورت کمپوت نگهداری می‌کنند. میوه‌های تازه و فصلی در مقایسه با کمپوت‌ها در اولویت مصرف قرار دارند و کمپوت‌های خانگی نسبت به کمپوت‌های کارخانه مناسب‌تر هستند.

مصرف مداوم کمپوت توصیه نمی‌شود، اما افرادی که مبتلا به بیماری‌های دستگاه گوارش هستند یا تحمل هضم فیبر خام میوه را نداشته و دچار دل‌درد و اسهال می‌شوند یا سالمندان و کودکانی که قدرت جویدن میوه‌ها را ندارند در صورتی که مبتلا به اضافه وزن و دیابت نباشند می‌توانند به صورت محدود از کمپوت‌های صنعتی و در غیر این صورت از انواع کمپوت‌های خانگی، بدون شکر افزوده استفاده کنند.

در میوه‌های کمپوت شده دسترسی به ویتامین‌های محلول در آب همچون ویتامین‌های گروه B و C که به حرارت حساس هستند در اثر پخت کم می‌شود، اما از بین نمی‌رود، با این وجود سایر ویتامین‌ها که محلول در چربی هستند چندان تغییر نمی‌کنند و می‌توان از فواید آن‌ها بهره‌مند شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کد خبر 648378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.