ابتلا به ام‌اس با مصرف مداوم غذاهای سرد افزایش می‌یابد

خبرگزاری ایمنا: افرادی كه از نظر ژنتیكی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد به حد وفور استفاده می‌كنند ، بیشتر در معرض بیماری ام‌اس قرار می‌گیرند.‌

به گزارش ایمنا دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعلام كرد: افرادی كه علاقه زیادی به خوردن ترشی، سركه، تمر هندی، ماست، قره‌قروت و امثال آن دارند، اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند در معرض ابتلا به ام‌اس قرار می‌گیرند.
براساس این گزارش، اختلال در غدد درون‌ریز موجب می‌شود كه سیستم داخلی بدن به هم ریخته و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج شود. پس می‌توان نتیجه گرفت بهترین راهكار درمانی كه در زمینه پیشگیری از بیماری ام‌اس نیز برای این گروه مؤثر خواهد بود این است كه افراد زودرنج و حساس باید تلاش كنند تا تفسیر خود را از موقعیت‌های اجتماعی به‌گونه‌ای تغییر دهند تا كمترین فشار روانی بر آنان وارد شود.
بنابر این گزارش، بهترین راهكار درمانی كه در زمینه پیشگیری از بیماری ام‌اس موثر است، پرهیز از بروز تنش در مناسبات بین‌فردی و سعی در كنترل احساسات و عواطف شخصی است.
این گزارش می‌افزاید، عموما در بیماران مبتلا به ام‌اس، PH خون گرایش به حالت اسیدی دارد و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تكرار شود، بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت و حال بیمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
گفتنی است‌ بیماران مبتلا به ام‌اس علاقه وافری به مصرف غذاهای دارای حالت اسیدوز مانند ماست، بستنی، ترشی، تمر هندی، ماهی و امثال آن نشان می‌دهند ولی این‌ بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جویند تا بدین وسیله از پیشرفت بیماری جلوگیری به عمل آورند.
این گزارش حاكی است برای پیشگیری از این بیماری در سایر افراد نیز می‌توان مصرف متعادل مواد غذایی به ‌ویژه اجتناب از مواد غذایی اسیدی را توصیه كرد.
/۱۰۴

کد خبر 60570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.