مصرف ماهی خام باعث رشد انگل در بدن می‌شود

سازمان بهداشت جهانی به تمام مردم هشدار داد از مصرف آبزیان به صورت خام خودداری کنند.

به گزارش ایمنا، آبزیان ازجمله محبوب‌ترین غذاهای مردم در سراسر جهان است و کارشناسان تغذیه به همه افراد توصیه می‌کنند حداقل دو بار در ماه ماهی یا سایر غذاهای دریایی را مصرف کنند. البته برای مصرف آبزیان باید به نوع ماهی و شیوه طبخ آن دقت شود تا دستگاه گوارشی آسیب نبیند. سازمان بهداشت جهانی به تازگی در خصوص مصرف آبزیان به صورت خام هشدار داده است.

پزشکان مزایای متعددی را برای مصرف ماهی بیان کرده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی، افزایش هوش، بهبود توانایی بینایی، پیشگیری از افسردگی، کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های خودایمنی و جلوگیری از ابتلای کودکان به آسم اشاره کرد. سازمان بهداشت جهانی در توئیتر خود اعلام کرد: «مصرف ماهی خام، سخت‌پوستان و سبزیجات آلوده باعث ابتلاء به بیماری‌های انگلی و آسیب به دستگاه گوارشی می‌شود.» از همین رو سازمان‌های بهداشتی تأکید می‌توانند هرگز ماهی به صورت خام خورده نشود و حتماً با حرارت مناسب پخته شود.

منبع: آنا

کد خبر 552530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.