۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۲
مصرف مواد پروتیینی موجب افزایش تمركز افراد می‌شوند

خبرگزاری ایمنا: مصرف مواد پروتیینی موجب افزایش تمركز افراد می‌شود و در مقابل، مصرف مواد غذایی چرب و نشاسته‌ای خواب‌آلودگی ایجاد می‌کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن بیان این مطلب بر مصرف وعده صبحانه در روز امتحان تاكید كرد.
دكتر امانی با تاكید بر اهمیت مصرف میوه‌های تازه در روز امتحان، گفت: مصرف آب‌میوه‌های تازه، مانند آب‌پرتقال در روز امتحان توصیه می‌شود. همچنین باید از مصرف آب‌میوه‌های صنعتی پرهیز كرد.
وی در ادامه افزود: نوشیدن یك فنجان چای كم‌رنگ و دارای شیرینی اندك به همراه صبحانه هم برای دانش‌آموزان مشكلی ایجاد نمی‌كند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز همچنین درباره وعده شام در شب پیش از امتحان، گفت: به دانش‌آموزان و دانشجویان توصیه می‌شود شب پیش از امتحان از مواد غذایی چرب و سرخ شده استفاده نكنند و تا حد امكان، غذایی سبك مصرف كنند. همچنین خوردن شام در ساعات پایانی شب مضر است و توصیه نمی‌شود.

کد خبر 51624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.