کاهش استرس روزهای امتحان با مواد غذایی

خبرگزاری ایمنا: این روزها با شروع فصل امتحانات بسیار از زبان دانش آموزان و دانشجویان این جمله را شنیده‌ایم که "استرس دارم". کنترل استرس در چنین روزهایی بسیار مهم است؛ چراکه بازده تحصیلی در امتحانات، تا حد زیادی به کاهش استرس بستگی دارد و این امر را می‌توانید با خوردن مواد غذایی تجربه کنید.

به گزارش ایمنا اگرچه داشتن اندکی استرس لازم است و شاید خود انگیزه‌ای برای درس خواندن و رقابت شود، اما این میزان اگر زیاد شود نه تنها بازده را پایین می‌آورد بلکه می‌تواند لطمات جسمی و روحی گاه جبران ناپذیری را به فرد وارد کند.
در همین راستا کارشناسان مواد غذایی مصرف هشت ماده خوراکی را برای کاهش استرس توصیه می‌کنند:
ماست
مصرف ماست و دیگر مواد لبنی از آن‌جا که سرشار از اسید آمینه "تیروزین" هستند، مقدار ترشح "سروتونین" در مغز را افزایش داده و باعث آرامش می‌شوند.
شکلات تلخ
بدن به آتنی‌اکسیدان نیاز دارد و با مصرف شکلات تلخ می‌توان این آتنی‌اکسیدان را که به شکل فلانویید است، به بدن رساند و این ماده ترشح هورمون‌های استرس‌زا را کاهش می‌دهد.
مرکبات
مصرف مرکبات به دلیل داشتن شکر طبیعی می‌تواند استرس را کاهش دهد.
بادام
بادام به دلیل داشتن ویتامین B۲ ، E و منیزیم می‌تواند با تاثیرات نامطلوب استرس مبارزه کند.
چای
مصرف چای می‌تواند همانند یک دارو ذهن شما را آرام کند.
ماهی
ماهی نیز به دلیل داشتن ویتامین B۱۲ ، B۶ می‌تواند حالت‌های افسردگی را از شما دور کند.
کلم بروکلی
مصرف این نوع کلم به دلیل داشتن اسید فولیک احساس اضطراب، ترس و افسردگی را دور کند.
سیر
سیر علاوه بر این که استرس را از شما دور می‌کند، مقدار گلوکز خون را هم کاهش می‌دهد.
/۱۰۴

کد خبر 51589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.